paktofonika Tak tentokrat jsm vcera objednala modre cocoon moora saty, vydelala jsem si teda nedavno nakej drobak bokem, ale jeste mi ty penize ani neprisly a uz jsou v tahu
Ale tady jde taktizovani stranou, protaktizuju letos jeste jine saty treba![]()
Co jste si dnes koupili/y?
včera dorazily další šaty ze Zary ![]()

Clenskou kartu DOX
, protoze jak znamo, umeni je ztrata casu.
Takže nejdřív plombu, a protože mě pak bolela půlka čelisti, tak sem se šla zahojit.
Takže halenku a kalhoty.
jinx super, ale ja som najprv čítala stravovaciu kartu DOXX. ![]()
Ounz a už nebolí? ![]()
Janulik03 ještě jo
ale s tím nákupem se to dá snýst (ps ten top maj i meruňkovej
)
Ounz tuším ma začínaju bolieť zuby........![]()
Janulik03 Ne ne,na to je každá náplast málo ![]()
Janulik03 to vubec netusim co je
jinx stravné lístky v mobilnej aplikácii ![]()
Janulik03 aha, tak to ne, to nebude ono ![]()
jinx no myslela som si, že niečo je na tom divné. TAk dobre využi ![]()
Objednala jsem, tak uvidím. Na eobuv je sleva 30 %.
JankaM Toto je provokace naprostá, koupila jsem tyhle zlaté sandály Tia loni v té žabkoidní variantě, s řemínkem mezi palcem a ukazovákem, za plnou
a ještě neměla odvahu je začít rozcházet. Kdybych tušila, že letos budou mít tyto..
paktofonika Nechci ti kazit radost, ale to pruhovane ma dcera, a tak priserne se mu po vyprani pretocily svy, ze to snad ani neni mozny.
hedvábné navy šaty.
doufám, že se po vyprání v pračce neseperou a bude z nich basic kousek do šatníku.
Jiná Realita Krásné. Odkud? Pokud to tedy není zase second hand.
O:-) je. a dokonce mi akorát sedí. fakt si de facto všechno kupuju z druhé ruky, protože v obchodech pořád nic. z ebay. ještě jsem si koupila jedny úžasné hedvábné bílé s oranžovými puntíky, ale je mi malý horní díl
resp. mi nějak nesedí. nevím, jestli s tím něco dokáže švadlena. těch je mi fakt líto, mají acetátovou podšívku a jsou dokonale vypracované. kovový zip, všechny okraje začištěné zvláštní lemovkou. a oboje za tři stovky a poštovné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.