barbucha taky se mi libi boty.:-)
Co jste si dnes koupili/y?
oversized věci
a retro podprsenku

mitford sister pěkný! ty černý košilový šaty jsou odkud prosím? díky!
RoSa všechny šaty jsou Monki, nikdy jsem tam nic nekupovala, ale zaujalo mě něco na asosu, tak jsem se pídila po více fotkách a došla jsem na jejich přímé stránky...prý jsou velikosti hodně štědré, brala jsem všechno eska a uvidíme, možná budu dávat zabírat...
mitford sister Teda ty bílý, óóó ![]()
košilové bílé mě taky hodně moc lákají, ale zároveň mám obavu, aby to nepůsobilo dojmem že jsem zrovna uprchla z nějakého
ústavu...
mitford sister moc hezký
RoSa haha přesně, já tak zatím ve všech vypadala ![]()
Šaty a priateľovi knihu. A vstupenky na show Billa Baileyho ![]()

carries och, odkud ty šaty?![]()
koupila jsem si hromadu bot na eobuvi. a jak jindy dorazí skoro do druhého dne, tak jsem je objednala v neděli a je středa, a mně zatím nedošla ani sms, to znamená, že nedorazí ani zítra. a v pátek to k nám dopravce určitě nestihne :/
Monki má dobrý věci! Spíš teda takový sezónní - jakože kvalitou i stylem, ale jo, dobrý jsou.
Já se do Monki už nedostala, ale tyhle ústavní košile byly všude. Čím delší, tím lepší
Člověk neví, jestli to jsou už šaty nebo pořád jen košile... některý vzadu až do půl lýtek pomalu
Tak nějak jsem se obávala, že je nevyužiju.
A nový boty - děkuju všem za pochvalu. Jsou naprosto boží, a netlačej ani neřežou. Konečně vagabondi udělali něco pěknýho a zároveň pohodlnýho, což - pro moje hnáty - rozhodně nebývá pravidlem. Kauf roku! (teď jsem se začala bát, po kolika nošeních se rozpadnou)
barbucha Ty boty jsou moc pěkné.
mitford sister super nákup
carries šaty jsou moc pěkné
Začínám se bát ještě víc
páč to vypadá, že jsou to jediný botky, který jsou naprosto neškodný.
carries To jsou vážně boží šaty, taky bych ráda věděla, odkud jsou ![]()
Jiná Realita Myrtila su z Gap; ale nepoteším asi, kúpila som posledne M v zľave, maju uz len L a vyššie
Magráta ďakujem :)
zrz

viktorka_od splavu fotka zpredu by nebola?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.