Pěkný, napoprvé nejdou zázraky. A tohle na mě vykouklo 2dny zpět. Pěkný.

0zero7 Pekný nákup. Na to ľanové posteľné som sa tu chcela pýtať, mala som v plane si ho kúpiť len som si nebola istá tou HM kvalitou. Koľko ti to posteľné tak vydrží?
paktofonika no to jeste nevim. Mam dva polstare uz asi dva mesice a cajk. Ted jsem koupila povleceni na perinu a dalsi polstar. Ty co Mam jsou v nezmenenym stavu porad. Nedavam do susicky, ale parkrat jsem omylem ususila lneny tricka a v poho. Sly natahnout na delku. Nebyly teda hm. Ty jsem ted koupila poprve.
0zero7 Aha, ja som myslela že už niečo z Hm máš ale asi som si to pomýlila. Ako cena je vyššia tak preto by som nerada kúpila niečo nekvalitné,ale čo som pozerala že ľanové povlečenie na mieru no tak to je HM ešte lacné. A je to taký tuhší ľan alebo taky tenký jemný?
viktorka_od splavu o 100% lepší než to bylo, na černou už zapomeň!![]()
0zero7 pekný nákup.Košeľa je tiež HM?
edit:nečítam dobre,kúpila si nohavice
Včera jsem stála na přechodu vedle paní, která měla tuto sukni a hrozně se mi líbila. Tak silné nutkání se zeptat, odkud ji má jsem už dlouho neměla. Nakonec jsem to neudělala, ale večer ji našla v HM.![]()

trošku mě na tom štve, že tisk není úplně hladký obrázek - jsou tam vidět pixely nebojakseto. :) i ta trička, co má agentka, jen v modré a šedivé.. (ale já dřív!!! :) a trocha infantilnosti.

a tričko, kde konečně velikost odpovídá a nevypadá úplně nudně, za lidových 249 v HáM.

Stará Stanová Kůže tohle povlečení se mi taky moc líbí (o hrnku nemluvě
)
viktorka_od splavu z toho, co jde vidět - líbí se mi to
0zero7 pěkný nákup, jejich trička na léto jsou fajn
Magráta už ty hrnky nějaký čas mám, takže teď jsem jen dokupovala, aby jich bylo víc. Jsou to teď hrnky na běžné používání, po kterých každý sáhne jako první, jsou takové příjemné, akorát.
no a ještě tohle, nešlo odolat, včetně misek ve stejném stylu, ty už taky máme, takže taky do série. :) U dětských i dospělých návštěv to má obrovský úspěch.

Kokoska chundelate to nemuze byt, neb je to cerstve vyzehlene, vsechny operace co vedly k tomuto vysledku si ani nepamatuju:-)
Catherinne diky. njn, to bych si taky dala libit![]()
nazivo teda zatim same komplimenty, a nekteri panove si ani nevsimli, takze to hodnotim kladne:-)
moninika dneska jí mam na sobě, hrozně nepříjemnej materiál bohužel![]()
Mutziputzi Fotku!!!
Mutziputzi áno,fotku...a chcem vidieť ostrihané vlasy rozpustené.Ja mám dnes na hlave pudel style-kolegyne chvália,že by to tak nosili stále mať moje vlasy a ja si pripadám,akoby mi vybuchol fén na hlave
paktofonika zi si to ty, jdu pozde, chodej mi sem lidi, tak nenapadne foto![]()

pecka a vlasy asi tak![]()

Mutziputzi To je teda nenápadné foto
Sukňa vyzerá skvelo, čo je to za materiál?
Vlasy sú super!
paktofonika viď
no polyester, hnus...nicméně chválí mi jí lidi, co mám pocit, že standardně nezaregistrujou ani kdybych přišla v Chanel haute couture, zajímavé...
Mutziputzi No jednu plisovanú polyesterovú mam, materiál mi nevadí ale hrozne elektrizuje takže keď ju oblečiem v zlý deň vyzerá to ako keby som mala nohavice lebo sa mi medzi nohami zlepí dohromady. Je to aj tento prípad?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.