paktofonika to ne, tahle je v pohodě, musim říct že na chůzi po městě když svítí sluníčko je dosti efektní, lesk jako blesk a tak jako povlává, fakt už jenom narazit na fukary od metra![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi No tak čakala som že ma od kúpy odradíš!!! ![]()
Mutziputzi sukňa vyzerá dobre a vlasy super.Konečne som prelúskala vedľajšie vlákno a videla foto s vyžehlenými vlasmi-skvelé.Rovnako i vlnité.Len tie moje sú naprírodno väčšia divočina
Teraz mi to kaderníčka trochu "spostupnila",ale asi to dám späť na jednu dĺžku.Dík za foto ![]()
paktofonika ne webu už ji stejně nemaj
Mutziputzi já viděla zrovna včera v metru holku v týhle sukni, ale ve stříbrný, vypadala uplně skvěle (měla k ní obyčejný tričko a vansky)
Potrefenáhusa Ta moje je echt stříbná právě, kdyby měli zlatou, je to jasná volba, to já radši.
Mutziputzi a vodkaď? Ta z háemka je zelená
Mutziputzi Tak to nieje ta z Hm? A odkiaľ!!!!
Potrefenáhusa tahle je z háemka, ale loňská, za dvě stovečky no nech jí tam![]()
no hele, lesk jako blesk, vám povidam![]()

Mutziputzi Opět
(včera jsem zírala na Sex ve městě a přitom Carrie zde
). Ty vlasy ti normálně závidím, báječné, kromě jiného.
whiskas A Božskej je kde??!!![]()
Mutziputzi V pasáži s limuzínou neprojedeš
.
Mutziputzi A doufám, že tě to přirovnání neštve, bylo to myšleno pozitivně, protože z mého pohledu je C.B. naprosto úžasná
.
whiskas to vůbec, ještě tak mít její nohy!
Mutziputzi Tak zase je máš delší, neb jsi vyšší, takže pohoda
.
whiskas To jsem, ale mám krátký nohy a dlouhý tělo, dokonce proto mám důkaz, všechny body co jsem si kdy koupila jsou mi krátký![]()
Stará Stanová Kůže prosím pěkně, odkud jsou ty hrnky?
Pavlena omlouvám se, že odpovídám já - z hm z řady home (mají i talířky)
Magráta Díky, už na ně koukám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.