No a ještě jsem si tam koupila zrcadlo do koupelny - zeď je tam pohledový beton. Za málo peněz hodně dobrý, imho. Rám je kožený.

No a ještě jsem si tam koupila zrcadlo do koupelny - zeď je tam pohledový beton. Za málo peněz hodně dobrý, imho. Rám je kožený.

Stará Stanová Kůže to je krasne zrcadlo, ja mam prakticky stejne, taky v kombinaci s betonem.
Stará Stanová Kůže mně se líbilo v Zaře, tam měli dřevěný, hodilo by se mi do obejváku, ale už mi přišlo trochu drahý
jinak já to hm mám vyloženě ráda, brala bych skoro všechno, pěkný věci tam maj.
jinx Viděla jsem tvou koupelnu na nějaké fotce, zrcadlo si nepamatuju, ale zbytek (vzpomínám si na baterii, desku a umyvadlo) byl krásný.
Potrefenáhusa Jo, jak oblečení z HM až na výjimky nemám ráda, tak ta sekce Home je překvapivě dobrá, za málo peněz dobrá kvalita. Pravda, je to takový design, který je teď všude, ale když se to namixuje, pro mě socku dobrý. :)
Stará Stanová Kůže mně socce se líbí i ten design, co je teď všude
Stará Stanová Kůže to zrcadlo je moc pěkné
Stará Stanová Kůže Super zrkadlo. Ja mam z Hm home len adventný kalendár a obrus
To posteľné je tiež super, ja socka si budem musieť pri zariaďovaní podnájmu vystačiť s Ikeou a HM Home.
paktofonika když jsme u té ikey, měla jsem tam vyhlídnuté tohle křeslo. ale je takové designově ostřejší, doma mi ho vymlouvali a než jsem se pro něj rozhoupala, přestali ho prodávat. :(((

Stará Stanová Kůže Takhle samo o sobě mě moc nezaujalo, ale v tom interiéru vypadá super! Jen je trochu prostorově náročnější, škoda ho přišpendlit někam ke skříni (což je v mých miniprostorách nutnost). Z Ikea si ho ani nepamatuju. A zrcadlo je moc hezké!
tak třeba ho stáhli, protože bylo nebezpečné...
tyhle křesla nejsou nic pro nás, majitele zviřátek... a dětská ručka je asi taky ufiknutá natotata, bych řekla... ![]()
Garfie ono je vyloženě do prostoru, je houpací a obrovské a takové technicky pojaté, jedno mívali na Čerňáku, poté přesunuli do slev.... Je to ta jejich vyhrazenější kolekce PS (2016 nebo 2017). Asi nebylo moc žádané, no.... :)
Stará Stanová Kůže Je ho škoda, takové věci se málokdy vidí (zvlášť v tak dobrém poměru cena vs. výkon :-)
Nemáte tip kde koupit doplňky do bytu ve stylu Maroka nebo Turecka?
Stará Stanová Kůže jako majitelku zvířátek si v křesle ta zvířátka umím dost dobře představit ![]()
HM home mám taky ráda
Magráta ja si taky myslím, že kočky by byly nadšené, RoSa ale urcitě myslela přiskřípnutou pacičku na podlaze...nebo ocásek...
Stará Stanová Kůže Jé to je škoda, to se mi taky líbilo moc, já bych ho neměla kam dát, ale sedělo se mi v něm krásně, takový hnízdo.
Stará Stanová Kůže dekuju. Ja mam Hay strap mirror, takova klasika.
Catherinne jj, ale oni by si dali určitě pozor ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.