pecka Ty jsou krasny! To je fakt z HM? Ja jsem tam zkousela jakesi khaki a desny.
Teda vrsek desny, tam ja mam problem neco slusivyho sehnat...
Co jste si dnes koupili/y?
999 to áno.Mám jednu podobnú čiernu a dobre sa nosí.Tak som doplnila farbu.Spodok ma až tak netrápi,aj tak zvyknem kombinovať (neviem,či to je in?)
Luna Áno,HM.ja mám "lentilky pod kobercom",takže podprsenky nemám problem vybrať.Horšie je to so spodkom ![]()
pecka No ja prave nemam ani to, potrebuju neco, aby to vyvazilo tu sirokou zakladnu...
pecka Super plavky, mne tento rok bohužiaľ žiadne netreba.
paktofonika úprimne?ani mne ![]()
pecka To já taky ne :-).
pecka nevím ,jestli je to in, ale já si snad nikdy nekoupila vrchní a spodní díl z jednoho setu. Jen teda většinou čapnu jednobarevnej spodek a vršky beru barevný.
nellielovett mám to podobne,no tento spodok vyzerá dobre,na kombinovanie by sa mi hodil.Ja (a to asi patrí do priznaní) ani nemám vrchný a spodný diel rovnaký.Ak teda nerátam čierne,ale tie sú všetky kupované zvlášť.
paktofonika Také jsem je objednala, netušila jsem, jestli se dnes dostanu do Zary, tak pro jistotu
. Budu si ale muset počkat a jestli jsem ještě vzala špatnou velikost, tak budu vzteklá
.
Potrefenáhusa Kde jsi ty saltwatery koupila? Nemusím pro ně doufám do Berlína :-)
brrr na netu, na jejich oficiálních stránkách
Potrefenáhusa Dodání a všechno ok? Asi jo, když je máš na noze. Objevila jsem je i na nějakém českém eshopu, ale název kovorezanina.cz nevzbuzuje moc důvěry
jinx Super obraz. Kdo je autor?
Potrefenáhusa Hele a co na nich je? Nejsou divný? Mam si je koupit?![]()
Mutziputzi nekupuj si je
Ounz Jak na malýho haranta s volizováním zábradlí v mraze!
Tydle bych unesla myslim...
Ty jsou teda příšerný.
Mutziputzi no tyhle jo (já se ti pokoušela ušetřit peníze) tyhle by ke Květušce i šly..
Ounz Vidíš, Květu bych mohla podruhý vyvenčit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.