Co jste si dnes koupili/y?
Pinot Noir nech sa dobre nosia,sú super
pecka Díky. Sháněla jsem náhradu za dosluhující metalické růžové a ty tvoje se mi strašně líbily, takže když jsem zjistila, že jsou i růžové, bylo to jasné ;)
Pinot Noir ty jsou pěkné, ale já vidím zlaté.
whiskas Jsou fakt růžové, taková ta starorůžová to je. Přesně v téhle barvě už jedny mám čtvrtou sezónu a zjistila jsem, že je to vlastně docela univerzální barva.
Pinot Noir Jsou krásné
.
whiskas Díky. Teď je tu ještě otázka, co na ně budou říkat moje nohy ![]()
Obraz je doma
do Kodiaqua se nevlezl, zachranil nas kamarad s dodavkou
nektere jste se ptaly na autora, jmenuje se Matous Hrbek. Byl moc mily, ukazal mi i dalsi prace. Pokud byste nektera chtely, napiste sz, dam vam kontakt.
jinx Jó, o stěhování v dodávce něco vím :-). Ten kluk bude dobrej, třeba si položila základ investiční sbírce umění :-).
999 ja si na tebe vzpomnela
to byl pohled na sebe, na obraz, na auto tak asi trikrat po sobe a pak joooo, pockej xy mi visi jeste ctyri kila za projekt, asi po nem budu chtit laskavost ... no xy prijel ![]()
jinx Jsem googlila a některé jeho věci se mi hodně líbí.
jinx Já pro jeden jela v kabrioletu... taky to neklaplo :-).
brrr tak to do toho a ja budu inkasovat procenta!
jinx Nejdřív musím prokoumat zdi. Už skoro rok se mi tu válí dva obrazy a nevím kam s nimi. A nejhorší je, že mi se líbí většinou ty rozměrnější věci, prckové jsou nuda.
Včera došla kabelka. Je krásná a úžasně voní kůží. Díky už nevím komu tady za tip na Decadent ![]()

Když už tady jedem obrazy, stěžuju si, že jsem asi 2 měsíce chodila kolem obrazu Lukáše Miffka, jmenoval se Mrkev ve městě nebo Mrkve ve městě, byla na něm holčička co vypadala nemlich jako já když jsem byla malá, obrovskej, 1,5x1,5 určitě a osudově mě přitahoval, no samozřejmě když jsem se rozhoupala, byl pryč, ani vygooglovat se nadá!![]()
Založila jsem vlákno o výstavách, tak tam můžete hledat inspiraci :-).
Taky je máte za čistapade že jo?![]()

Mutziputzi ja za 400
nespravedlnost :D
razorblade Ty jsou prdacky, si me na navedla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.