Mutziputzi to je mi cti. Nikdy bych nemyslela, ze my dve budeme mit stejny kousek obleceni :D
Co jste si dnes koupili/y?
5 malých rostlinek afrických fialek v Botanické zahradě
Pinot Noir Byla jsem nalomena a rekla si vubec, ale jestli jsou metalicky staroruzovy, tak jako ty se mi dost hodej a hlavne teda priznani, byly by to pate ruzove boty:-D. A ne, nemam ani dvacatero paru bot, aby se to nejak ztratilo ve mnozstvi.:-D
Mutziputzi Na Kladně jsem viděla posledních pár kousků za 300 ![]()
Jsou super!
Mulen To je kráska
. Ty jejich kabelky voní už z fotek
.
Mulen Ta je krásná![]()
Mutziputzi Taky jsem si je zkoušela, razorblade mě nalákala. Ale vzala jsem si do kabinky malé a nechtělo se mi už vracet pro větší. Navíc už jsem vlekla k pokladně čtvery jiné
Ale teď si říkám, že bych to měla přehodnotit, měla bych taky něco kolektivního!
Pinot Noir A u nás jsem je nenašla, taky jsem na ně byla zvědavá, ale já v HMku neumím nakupovat:(
tina Mně se zdá, že neumím nakupovat nikde. Zmatená jak lesní včela. Navíc co mám toho potomka, tak když se mi podaří ho někam na chvíli udat a jít do jiného obchodu než do Billy, jsem z té chvilky svobody úplně mimo, přebíhám z obchodu do obchodu, kouknu tam, kouknu jinam, přebíhám mezi obchody, čas letí, mě se zmocní panika, koupím nakonec akorát něco tomu malýmu mamelukovi, sobě coca-colu a jdu na autobus ![]()
Pinot Noir Jo, to mám stejně. Chvilka svobody a nevíš KAM dřív, pak se ti nechce ztrácet drahocenný čas zkoušením v kabinkách, protože musím stihnout aspoň jedno kafe nebo víno, u toho nervozně sleduju telefon...No, snad to někdy skončí.![]()
A koupila jsem teda ty bílý tenisky.![]()

Luna ty jsou krásný!
Luna Jsou krásný, co jsou zač? Taky by se mi hodily ![]()
Pinot Noir Superga. Uvidím, jak budou sedět.
Mám je z answear, ale mají i na eobuvi a všude možně...
viktorka_od splavu Chtěla jsem zlatý, ale manžel se hodinu smál, prý že budu vypadat jak z Cejlu.
Tož taková podpora noo...![]()
Luna to jsou zlatíčka že:-)
mně by dlouho nezůstaly bílý, ale fakt jsou moc pěkný
Luna Pinot Noir máte svoje obvyklá čísla?
Catherinne Jako u těch sandálů? Ano, mám.
Pinot Noir to je úplně přesný popis :)) Vyběhnu rychle do OC a najednou se přistihnu v dětském oddělení a sobě zase nic.
Šaty.

Kkat Pěkné. Odkud?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.