razorblade No tak to asi fakt... mám je jak modelka, ale samozřejmě po přepočtu z asijských velikostí. No a taky mám větší prsa, břicho a zadek. Ale dýlky seděj. On ten střih funguje asi jen když je to hodně oversized a široké. Mě je to přes prsa o dobrých 35 cm větší. Měřím 164, velikost 38 - 42.
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu Ale jo, už fakt nejsem lesana. Si sem přijdu pro radu, pak. Sandálky mám i stříbrné, ale se zavazadlem fakt nevím.
A teda musím přiznat, že ta modrá je boží, letos jsem do ní i opálená, fakt se v tom cítím dobře (ehm, sedím v tom v práci u počítače abych si je trochu zažila :-) i když normálně výrazné barvy nemusím.
Samodržící plavky
v mojí velikosti 65G. A ještě mi k nim sedí i spodní díl. Poprvé budu mít oba díly plavek z jednoho setu
.

Posledný kus na zoot s mega zľavou, to tam nešlo nechať... tak dúfam, že mi 37 bude sedieť.

RoSa jo. Ono to asi neni moc videt, ale jsou to echt rajtky
Renusatko Co je na nich samodržícího když maj ramínka?
Mutziputzi oddělávací.
Topánky a kabelku k sebe urputne ladiace...
A tie topánky sú tak (teraz dámy, ktoré to nerady počujú láskavo zavrú oči) - pohodlné, že zvažujem či si ich nekúpiť aj v iných farbách...

Renusatko Prosím tě, která firma dělá plavky ve velikosti 65 G? A jestli jsou k tomu ještě malé kalhotky, tak už je to úplný zázrak...
999 Na takový požadavek nelze než napsat: šťastná to žena..! ![]()
Pavlena Tak u dvojdílných plavek to ještě splichtíš, ale jednodílné, to je výzva...
Třeba v Calzedonii - S = A, M =B, L = C...
Černé šaty z Asosu se projedou zpátky, vypadám v nich jak ve stanu.
999 Jako přesně, se nedivte, že se tohle nevyrábí, když tuhle kombinaci skoro nikdo nepotřebuje.
(Možná v nějakém ne zcela legálním průmyslu, ale běžné smrtelnice....tss
)
Proto se tak Renusatko vyptávám, kde k takovému zázraku přišla :-).
Luna Hrozný? Takže číslování na Asosu moc nesedí? Snad klapne COS
.
whiskas No nesedi, vzala jsem stejnou velikost jako modelka s tim, ze mi to nebude tak moc velky jak ji a klidne bychom v tom mohly chodit spolu.![]()
COS me stvou, jeste mi nedoslo oznameni, ze neco posilaji.![]()
999 Já je koupila skoro u domu. Internetový prodej asi nemají nebo tam mají strašně malý výběr, ale v prodejně spoustu věcí. Řeší teda košíčky a obvod upravují přímo na míru, pokud nesedí. Ne z 85 na 65, ale těch 5cm ano. Tyhle jsou Antigel Lise Charmel a koupila jsem je http://www.femms.cz To prádlo nebo všeobecně věci jsou tam trošku dražší značky, ale ne vše. Tím, že jsem ještě ve své velikosti chtěla bez ramínek, tak jsem vůbec ráda, že existují a na cenu jsem až tak nekoukala.
JankaM Prádlo taky kupuju na Astratexu. V obchodě není moc šance, ale plavky jsem nikde nenašla.
Par drobnosti, vcera oblibeny sampon a olej
a dnes zbytek

Bundu, abych ke všemu furt netahala ten šedivej křivák. Na HM je moc pěkně zpracovaná a ve výprodeji z pár korun
A super vypadá ke cocoonum.

A tyhle saty jsou dost dobre

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje