já tyhle - a jen doufám, že to nejsou zrovna ty, co žerou punčocháče (něco tu kdysi o tom psala myslím 999 )
krom toho taky očekávám, že mi při mojí výšce budou delší než té modelce ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
jinx ty šaty vypadají skvěle
RoSa To jsou jiný :-). Koupila sis
je v prodejně, nebo on-line?
Renusatko Tak to lecos vysvětluje...:-)
Pavlena paní Metodějka tam včera byla, ale nepřišla mi nijak zvláštní, byla příjemná. Po nákupu jsme spolu chvíli mluvili. Už jsem s ní kdysi řešila prádlo pod šaty bráchovi na svatbu. V mé velikosti to byl tenkrát jediný obchod, kde měli podprsenky bez ramínek, teď už je jich v Brně víc, ale plavky stejně nikde. Včera se nám se spíš věnovala prodavačka.
RoSa tie sú dobré. Odkiaľ sú?
999 online
@slniecko COS
RoSa Tak to jsem si myslela :-). Já si je zkoušela naživo a dost mě zaskočilo, ze ten zip je celý funkční a není podloženy...
andulka01 prosím o odkaz na ty šaty a kalhoty
999 ajéje... no uvidím, popř. došiju vnitřní légu nebo budu nosit odpovídající spodní prádlo.... jen aby seděly!
RoSa On neprosvítá, ale pokud ti někdo schválně vezme za zip, tak je to tutovka :-). Ale předpokládám, že máš kolem sebe seriózní lidi :-).
999 jo tááák, já myslela, že to škrábe... a vono se může přihodit i něco horšího koukám... ![]()
RoSa Mě to právě překvapilo, protože u těch mých je prostisklad, takže to nejde nikdy úplně rozepnout :-).
RoSa Mě to právě překvapilo, protože u těch mých je prostisklad, takže to nejde nikdy úplně rozepnout :-).
999 já doufám, že to není nějaký nový trend, v týdnu jsem si zkoušela takovou sukni
naštěstí mi vůbec neseděla
RoSa dík
viktorka_od splavu Já dnes zažila frustraci, vlezla jsem do COS a cokoli jsem si oblíkla, bylo úplně špatně. Zoufale mi ty jejich šaty nejdou, délka sukně je vždycky nějak mimo, v barvách a materiálech se úplně ztrácím, vypadám zmačkaně a unaveně. Jediné šaty, které mi sedly a slušely, byly zazděné obrovskými průramky, takže mi byla vidět z boku podprsenka. Ty šaty byly jinak dost konzervativní, bez výstřihu, ke kolenům, neřekla bych, že to byl účel. Velké mi taky nebyly, normálně mám 34-36, tohle byla 34. Taky měly flek od make-upu, což jsem se bála u hedvábí riskovat. Tak zas nic. Asi bych potřebovala být o pár cm jiná![]()
Když nechcete, aby se zip rozepínal, stačí zevnitř udělat pár stehů kolem zoubků. Jezdec se zastaví a dál nepojede.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje