Tohle?

To se ti do toho bazénu krásně vejde, na tom se bude krásně ležet, bledá závist, já bych do toho klidně šla!
To máš nějakou větší terasu jen pro sebe nebo je to společný prostor?
Tohle?

To se ti do toho bazénu krásně vejde, na tom se bude krásně ležet, bledá závist, já bych do toho klidně šla!
To máš nějakou větší terasu jen pro sebe nebo je to společný prostor?
Stará Stanová Kůže No neblazni spolecnej prostor, to zas jsem soudna![]()
Mutziputzi Já si vždycky vzpomenu tady na tohle... :D

Já chci tak bazének
Ideálně se stolečkem na ntb a na koktejl
To by byla snad ta moje celoletní home office daleko snesitelnější.
Karoleena na to se da koukat furt![]()
Mutziputzi Podle mě by ti to na plameňákovi strašně slušelo! (Karoleeny si nevšímej, ona tomu nerozumí)
Stará Stanová Kůže Nám se tyhle velký nafukovací mrchy v malým bazénku moc neosvědčily, místo do vody z nich hrozil pád na tvrdou zem.
Mutziputzi Neplav na hloubku!
Sweet Potato Já se bojim žraloků!
Šaty v Tatuum

Šaty v Zaře. Nakonec si nechám S. Zkoušela jsem si i XS a už se rozevíraly na prsou.

Šaty z Urkye.

A už bych si s šatama možná mohla dát pokoj. Nebo aspoň s modrýma :-)
já jsem si včera koupila wienerschnitzel a vídeňské kafe.
a musím říct, že fakt nechápu, co jako kdo má na mariahilfer strasse - obchody se pořád opakují, a sice je tam na každých sto metrech douglas, ale asi úplně každý z nich má menší výběr, než ten náš doma
byla jsem se poprvé podávat do obchodu bikbok, protože od té značky mám pár oblíbených super věcí ze sekáče. ale je to hadrárna na úrovni newyorkeru
ty moje věci teda asi musí být dost staré.
kecky a balerínky......

jinx Black Opium miluju, taky ho mám. A OWAY používá můj kadeřník, mají fajn ty přípravky.
LadyMary jj, souhlas OWAY je super, ten body oil ![]()
Novy fornasetti, nakonec tento

nellielovett baleríny crocs ![]()
martek01 ajaj
Ale vypadaj dobře.
nellielovett dekuji. Tady to zakouti je jeste ve vystavbe. Myslim, ze po podzimni navsteve Amsterdamu neco pribyde, tam jsou na to skvele butiky. Ty taky jedes, ze? Uzij si to.
jinx děkuji, zrovna jsem na cestě na letiště.![]()
A tentokrát zpátky neletím, ale beru to vlakem přes Berlín, tak bych ráda dotáhla nějaký obraz z blešáku.![]()
nellielovett Z Prahy? Taky jsem na ceste. Taky Amsterdam, ac to tedy neni cilove mesto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.