Lama_z_Lana z Bratislavy. Letím do Eindhovenu a od tama shuttlem do Amsterdamu. Letenku za 400kč nekup, viď?![]()
A jaká je cílová stanice?
Lama_z_Lana z Bratislavy. Letím do Eindhovenu a od tama shuttlem do Amsterdamu. Letenku za 400kč nekup, viď?![]()
A jaká je cílová stanice?
nellielovett jinx Nedaly byste do cestování nějaké tipy co nevynechat v Amsteru, případně jakékoli praktické informace? Letím za týden poprvé a myslím, že víc lidí odsud se tam letos chystá. Tak by se to hodilo :)
Myslela jsem, že už jste některá z vás něco sepisovala, ale vyhledáváním jsem nic neobjevila. Díky.
nellielovett Tak to je jasny! Za tu cenu se clovek nedostane pomalu z jednoho konce republiky na druhy.
Cilem je Haag. Amsterdam probehnu pred zpatecnum letem ![]()
jinx ten medůzí talíř se mi líbí asi nejvíc ze všech, mám ho na svým soukromým wishlistu, a z tohohle úhlu už na lebce vidim, že je to lebka
nellielovett závidím berlín a amstr a přeju hezkej vejlet!
Já sem si na blešáku koupila obrazy dva a ještě jeden malej a teď se akorát rámujou, těšim se
Lama_z_Lana super, tak si užij výlet.
Ounz děkuji. A na kterým? Na tom velkým v parku? Kdysi jsem tam byla na božím blešáku, ale zanic ho nemůžu vygooglit. Bylo to trochu z centra, kousek od metra nebo toho city vlaku, byl tam most a samotný blešák byl na takové velké otevřené ulici a byly tam stromy, ale je to cca 5let, tak si to možná nevybavuju úplně přesně.
Ještě ho zkusím pohledat, tam totiž měli fakt skvělý věci.
nellielovett No..sluzebku. Ale na tuhle jezdim rada ![]()
nellielovett já byla v neděli na blešáku am mauerpark, je to poblíž metra a cestou se dá koupit ten super ovocnej domací nanuk
jinak sem těch blešáků vygooglila víc, ale šla sem na tenhle, protože sem přijela v sobotu odpol..možná Lilly_Ku by věděla dát tip?
Ounz ja kdyz jsem ho videla, byl to jasny vitez. Moc se mi libi tac se sovickami, ale nepotrebuju...nepotrebuju...!
Ounz au mauerpark jsem myslela, ten je v plánu.
S lillyku jsem v kontaktu, už mi nějaká super cool místa poradila.
jinx potřebuješ! Muhehe ![]()
nellielovett tak si to užij! Já sem tam byla když bylo 31*C a i tak to bylo zajímavý..
Ounz hus!!!
Fakirka posilam do sz, abych tu nebyla prohlášena za dealerku :-)
nellielovett Super bleší trh je v Berlíně taky u zastávky S-bahn Tiergarten. Taky se tam v létě chystám na obrazy :)
a co v mnichově? určitě tam pojedu na služební cestu a možná budu mít čas....tam nějaký zajímavý trh neznáte? :) šopy s hadrama mě už asi nijak zvlášť nezajímají.
Ounz ja kdyz jsem ho videla, byl to jasny vitez. Moc se mi libi tac se sovickami, ale nepotrebuju...nepotrebuju...!
tac se sovickama??!!
moora Že bys na něm těm tvejm sovám servirovala kuřátka? :-)
moora ano, ano ....a da se z nej udelat stolek, bozi uplne. A sovich motivu maji vic.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.