jinx no, na to mít nervy..planetky sem nenašla, ale tenhe
šiš to je nebezpečný

šiš to je nebezpečný

Ounz taky pekny, moc pekny. Ten surrealisticky nadech, co to ma, je skvely.
jinx píšu si: jít do praguekabinet..
Ounz tesim se, co koupis ![]()
Byla jsem si v Zaře vyzvednout ty pruhované šaty, ale jak jsem předpokládala, objednala jsem špatnou velikost a rovnou jsem je tam nechala. Ovšem zahlédla jsem tyto a pro jistotu jsem je koupila. U těch prvních se mi líbí, že mají širší pásek, tak teď mám dilema, jestli ještě jednou objednat pruhy, ale menší. ![]()
Tyhle jsem si koupila:

A přemýšlím, jestli vzít tyhle menší:

jinx Ty sovy ... nádhera
.
whiskas já myslím že jo, slušely ti moc
mně došly tenisky (ne teda pro mě), hned jdou zpátky a objednávám větší:/
whiskas ty co jsi koupila, jsou pekny ![]()
ty pruhovane jsou fakt o dost vetsi, taky jsem je zkousela, v me obvykle velikosti jsem plavala. Ale hezky jsou taky, jsou mene formalni nez ty, co sis koupila, tak proc ne? :)
whiskas ty druhý jsou bezvadný a Tobě určitě budou sluset
šiš to je nebezpečný
tak ten je tedy!
Tulipe Jsou fakt docela velké, hlavně sukně je dost široká, což ještě umocňují ty rozparky. Tedy alespoň mně tak divně trčely ven. Ty druhé jsou sice taky objemnější, ale netrčí
. Jen ten pásek by mohly mít širší.
Tak měly poslední a já poučena z minula, raději jsem je vzala, protože v Zaře naštěstí mohu změnit názor. Pro mě ideální
.
Magráta Díky, snad máš pravdu.
šiš to je nebezpečný
Pořád na něj koukám. Nevěděla bych, kam s ním, ale ráda se alespoň kochám.
whiskas viď? já na něj taky musím pořád koukat
Magráta no, jako fakt jo ![]()
whiskas já zatím taky ne, ale mám to vymyšlený
dnes mě místo napadlo, akorát si netroufám odhadovat, jestli by se muži talíře líbily hrozně moc jako mně, nebo naopak by je měl za hrozný. každopádně to má čas, než budeme malovat
Nevím no a asi tomu odpovídá i ten výraz :-D.
Fotka smazána (nevhodné vlákno).
Magráta Je úžasnej, magickej
.
jinx přesně tak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.