whiskas pripadas mi v nich taková ztracená
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas Zase to na tobě visí. Utáhni ten pásek a do pasu lehce navolni (podkásni). Takhle ten pásek vypadá, že je tam omylem ![]()
Ty druhé šaty si určitě kup. Mně se i líbí víc než tyto.
whiskas pruhovaný byly rozhodně lepší![]()
jinx To si budu pamatovat, skvělá definice
.
whiskas magickej ![]()
a ty šaty si zkoušela i menší?
Magráta Dadoo viktorka_od splavu
Ale ony mají viset, jen na mně to vypadá nějak jinak než na modelce
. Tyto jsou delší, tedy myslím a líbí se mi, že nemají ty rozparky ... No, ale když na ně teď koukám, tak fakt nic moc, byť jsou velice příjemné. No, ještě objednám menší prouhaté a uvidím.
Díky, dámy. ![]()
Ounz No, jiné hodnější slovo mě nenapadlo
.
Tyhle jsou nejmenší. Je to prostě volný střih no.
whiskas já bych zkusila menší a pak se uvidí, délka je fajn a asi jim tak prospěje vyžehlení a tak..známe to. Jen mi přijde, že sou ti hodně volný v ramenou?
Dadoo A přesně, ten pásek by měl být širší, podle mého názoru. Hned by to vypadalo jinak.
whiskas jo tak nejmenší číslo to je, reaguju dřív než dostanu odpověd no..tak záleží asi nejvíc, jak se v nich cítís ty. Jinak ta dýlka je moc fajn.
whiskas jo, určitě mají viset a být volné, akorát jsou takové bledé županovité... jemný vzoreček... takže buď na modelku 12 let, nebo tmavé pleti, nebo tak něco
určitě je nosit můžeš, nejsou hrozný... ale takový nanicovatý
Ounz taky pekny, moc pekny. Ten surrealisticky nadech, co to ma, je skvely.
tohle je celkem výstižné - ty sovy se mi nezdají, protože nemají žádný surrealistický, ani vtipný, ani prostě žádný podtext. jsou to jen sovy.
Ounz Takhle, jsou moc říjemné, ale jak vidím tu fotku, tak už to nějak není ono. Ještě je zkusím v klidu, objednám menší prouhaté a pak se uvidí.
whiskas no hele, já na všech fotkách vypadam děsně, jak se snažim a tak..no skutečnost může bejt jiná. Ale pokud se v tom člověk necejtí, nebude to nosit. Zkus pruhovaný a uvidíš
Jiná Realita sovy nejsou tím, čím se zdají být.. ![]()
whiskas tak podle fotky bych je vratila, jsou ti moc volne, skoda.
whiskas Přesto bych zkusila utáhnout pásek a zvýraznit tak pas. Myslím, že by ti to slušelo mnohem víc. Širší by opravdu byl asi lepší, ale pásek si můžeš nějaký pěkný koupit, na tom bych to nestavěla.
viktorka_od splavu Hmm, to jsem v kabince nezvážila. Znáš ty světla, že?
whiskas Pruhované mi na tobě přišly lepší. Tyhle mi přijdou fakt velké.
whiskas no to jasně, akorát já viděla foto v pruhovaných a i v jiných věcech co ses fotila, tak vím že vypadáš (můžeš vypadat) mnohem lépe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje