Tak já nevím... (fotka smazána, nevhodné vlákno).
Co jste si dnes koupili/y?
Dadoo Pochop, že já nemám pas, takže ho těžko vytvořím ![]()
.
whiskas Na druhé fotce se mi to líbí. Místo toho špagátku, co k nim je, dej pásek a dobrý.
Sweet Potato Tak už jsem si říkala, že jsou všechny sudičky zajedno a teď ty
. Také mi přijdou bez špagátu lepší. Dokonce jsem chvíli uvažovala, jaký by se k nim hodil pásek a kam pro něj. No, ještě je přespím a zítra se uvidí.
whiskas mensi velikost nemeli? Prijde mi, ze jsou ti velky :/
whiskas No a ted se mi to líbí! Evidentně pas vytvořit umíš. Chce to opravdu jiný pásek a jasně definovat pas.
![]()
A našla jsem ty první .... (asi jsem fakt zkoušela menší).
razorblade Neměli ....
.
whiskas Dnes som mala tie druhe v ruke, neskúšala som ich kvôli modrej farbe pretože tie pruhovane som vrátila ale už na ramienku som videla že XS mi budú veľké. Mne oversize nevadí ale ten tenký akože opasok je nanič. S tou šatkou to vyzerá lepšie ale stále to nieje ono. A keď vidím tvar tak sa mi v tej svetlomodrej akosi nezdáš. Na fotke bez tváre mi to tak neprišlo.
paktofonika Díky za názor. Ty prouhaté jsou ale jinak modré a myslím, že taková modrá mi docela jde. Mám podobnou košili a cítím se v ní dobře, není tak vyšisovaná.
Ale poněkud jsi mě rozhodila, takže bych neměla objednat ty prouhaté ani menší :-D. Já to tedy nezkoumala, ale kde ti odstávaly? V těch rozparcích?
Se asi budu muset smířit s tím, že na takové šaty nejsem typ
. (Ale na jaké tedy ano
?)
whiskas Jako že ty nejsi typ na nějaké šaty, protože jiná diskutující je vrátila? ![]()
whiskas Odstavali mi saty Cos. Tie pruhovane mi boli ok ale vrátila som ich kvôli farbe, tie co si kúpila dnes sú svetlejšie to je pravda. Ale to fakt musíš ty vedieť v čom sa cítiš dobre. Ak sa ti páčia oboje tak si ich nechaj. Na fotke to aj tak vyzerá inac ako na zivo.
A našla jsem ty první .... (asi jsem fakt zkoušela menší).
v těchhle se mně osobně líbíš víc
Sweet Potato
ne ... ale jak na to tak koukám, tak v těch košilových šatech do A to asi není zrovna ono. Nicméně, prouhaté menší objednám, neb na léto jsou moc příjemné a nebudu k nim muset shánět pásek.
.
paktofonika Už rozumím. Těch COS je škoda, jsou moc pěkné, fakt.
whiskas Asi nechceš číst, že i těm by jiný pásek prospěl, že? Myslím, že střih je v pohodě, jen vychytat velikost.
whiskas prosim, nechces jit s temi saty do radiciho vlakna? uprimne, me tvoje anabaze s nakupy silene nudi, ale tam maji sve misto, to vlakno k tomu je, takze no problem a nevyjadruji se... Ale do nakupniho vlakna chodim rada a rada bych, aby to tak zustalo. Tak kdyby to slo...
jinx O.k., jasně, omlouvám se, nechala jsem se unést.
Sweet Potato Jsem ráda za každý postřeh. A tímto to tady raději uzavřu. Díky.
Sweet Potato Jsem ráda za každý postřeh. A tímto to tady raději uzavřu. Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje