Pěkný a ta barva!
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika To jsou ty moje kalhoty!
Dnes jsem je mela, ale tobe musi byt velke!
paktofonika Ty kalhoty jsou skvělé
. Zkoušela jsem podobné minulý rok a nesedly mi, protože měly moc vysoký pas, respektive dlouhý sed.
Luna No to mi nehovor, vcera som skúšala kuloty 34 a boli mi akurát. Myslíš že tieto sú väčšie??
paktofonika Ty obavam se, ze ano, ja mam normalne vsechny kalhoty 36 a tyhle jsem musela vzit 34, coz bych normalne pres ten svuj zadek nenatahla. ![]()
paktofonika nohavice vyzerajú super a majú krásnu farbu
paktofonika Tak me mrzi, ze jsem te asi nepotesila.
Pokud porovnavas s tou whiskas sukni, tak ty kalhoty jsou fakt vetsi, zkousela jsem.
Luna Som si práve skúšala asi 5 nohavíc a všetky mi boli dobre, jedny dokonca tesné tak som počítala s tým že tieto budú ôk. Takže zrovna tieto sú väčšie ako všetky iné čo majú v Cos? Skúšala som rôzne strihy. Sukňa prišla a je mi tak tak(mám pneumatiku) No nič, nechám sa prekvapiť.
paktofonika Kalhoty pěkné a to triko ti vyloženě závidím. To je kus, který se mi líbí, ale nesluší mi :-(.
999 Neskúšala som takže uvidím čo príde :) Už som zmierená s tým že nohavice asi poputujú späť tak dúfam že aspoň ten top bude ok. Priateľ ho ohodnotil veľmi veľmi kladne takže by som bola rada ak by mi sedel
paktofonika Tak uvidíš, ale aspoň je u vás to vracení jednodušší než u nás...
Máme robotický čistič oken, zatím na vyzkoušení.
Vlastně jsem to nikdy u nikoho neviděla a recenze se různily, ale u nás to funguje, necháme si ho. :) Tímto je vyřešen kromě jiného problém neotvíratelných segmentů oken v patře, které jdou jinak čistit jen ze žebříku. Takhle jen natáhneme ruku z otvíratelné části a robota zvenčí připlácneme na sklo a on vykoná práci.
Promiňte, jestli je tohle nevhodné vlákno, ale toužila jsem se pochlubit. :)
Stará Stanová Kůže super vec ![]()
Janulik03 Máte taky?
Váhám totiž nad konrétním typem - mám půjčený
1. nějaký Weebot (asi naprosté no name, nejspíš privátní značka, recenze dobré, ale je jich málo, prodavačka ho chválila a čistí dobře)
2. Hobot 268 (toho má hodně lidí, recenze převážně dobré, ale ten náš půjčený kus se ani nezapnul...)
Koupila bych to no name, vypadá i lépe vyrobený než ten značkový Hobot, ale váhám, jestli to nemá nějaký háček...
paktofonika kalhoty super a top se mi moc libi, mne vubec neslusel a to jsem cekala, ze to bude tutovka ![]()
Stará Stanová Kůže nemáme ho, máme len vysavač na okná

A ja si zavolám radšej niekoho na tie okná dvakrát do roka. Radešj budem nahadzovať omietky a malovať, ako umývať okná.
Janulik03 Napřed jsem chtěla právě tohle, jak máš ty (děkuji Parfumanii za inspiraci, tady se člověk dozví spoustu věcí, na které by sám, nebo z okolí nepřišel), ale pak jsem se nějak při zkoumání tohoto na webu dostala na ty roboty, no.... :)
Stará Stanová Kůže tak očakávam potom befel od teba na robot. Hlavne ako vyčistí rohy. Jo?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje