whiskas prima, dik
Co jste si dnes koupili/y?
Zajímavý je, že obojí je ve stejným čísle - a kalhoty seděj jak ulitý, sukně je na doraz. Vono to půjde, jsem dneska nafouklá víc než obvykle
ale čekala bych v pase stejnou vůli. Sázka do loterie ty jejich velikosti.
Ale kalhoty super materiál, nevěděla jsem co si pod popisem představit, ale látka je ta hladká až téměř šusťáková.
barbucha kalhoty jsou pěkný, ty jsem bohužel přehlídla, sukni dnes očekávám též (taky s mírnou obavou stran velikosti)
Mno, podle mě by se unesla vo číslo větší než obvykle. Ale kdo to má hergot tušit...
Ale teď mě cosáci vysloveně pobavili. Jak tam tak ještě šmejdím, co by eventuelně...
tak jsem narazila na boží outfit. Fakt slušivej ![]()
barbucha šedej mor? Galoše neprodávaj?
Jestli o číslo bvětší, tak jsem v loji.
barbucha prvni asociace kldr, to se nepovedlo
Jestli o číslo bvětší, tak jsem v loji.
Ale vono to neni tak hrozný, jako sedí to i v pase... ale přece jen nejsem zvyklá zvlášť u cosáků to mít tak knap.
Musim stejně shodit pupek, no.
Apple Smart keyboard, nejde připojit, naštěstí už vim, že tomu nerozumim a jdu si koupit Sencor drátovku![]()
také mi dnes dorazila TA sukně (prostě jsem ji chtěla i v modré).
Se svetrem jsem se trochu sekla, měla jsem vzít také XS, ale zase v ramenou sedí dobře. No, tak třeba se srazí :-D.
V balíku je vracecí štítek DPD, ale někdo tady psal, že to ještě moc nefunguje, že?
whiskas ja uz jsem pres DPD vracela. Neberou to pry v Ulozenkach (ackoli to v instrukcich od COSu je), ale jinak ostatni mista ok. Mail o prijeti vratky mi prisel presne dva tydny od podani.
Tulipe Díky. No, raději si ho nechám, zvlášť při takové sumě se mi nechce absolvovat vracecí kolečko. Ale dobrá informace pro příště. Díky :-).
whiskas Mně to vracení nefungovalo. V Uloženkách nevěděli, o co jde, ve zbylých zrovna vypověděli smlouvu, vrátila jsem až na depu DPD v Nehvizdech.
Ale vypadá to, že jsem se zrovna trefila do nějakého přechodového období, kdy se to učili, takže to možná není relevantní a teď už to uměj.
Ten svetr ti sluší.
Já nevim jak to funguje, jsem taky líná vracet, cokoliv.
Hele u toho svetru nevadí, že je větší, ten přece volnější bejt může.
barbucha Já také, tedy kromě např. dojít do Zary :-D.
A už jsem se rozhodla, větší svetr nevadí. A doobjednám menší :-D.
Ale vono to neni tak hrozný, jako sedí to i v pase... ale přece jen nejsem zvyklá zvlášť u cosáků to mít tak knap.
Musim stejně shodit pupek, no.
No jo, ale potom ti zas budou padat ty kalhoty ![]()
Pásek to vyřeší
whiskas Zkusila jsem minulý čtvrtek DPD Pickup ve Slavíkově ulici a zcela bez problémů. Potvrzovací mail mi tedy zatím ještě nepřišel.
itinka Díky za info
, je fajn, že to funguje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje