Luna Aha, také obyč nezdá sa ti? :D Sranda. Pekné sú ale zdajú sa mi krátke, tesne nad kolená ešte ok ale toto vyzerá tak do pol stehna. A ďalšia Cos špecialita je že modelka na fotke ma 178 cm, šaty po kolená a mne prišli šaty nad kolená. Mam 164. True story. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika jo, obyc jsou. No nic, ja uz jsem si nakoupila dost stejne.
Spis mam problem to unosit, neexistujou kurzy s nazvem NENOS FURT HM RIFLE A CERNY TRICKO DOHAJZLU, KDYZ MAS TOLIK BOZICH VECI!!!![]()
Luna To ja mám opačný problém, vyradila som to čo nenosím a chcelo by to dokúpiť ale vzhľadom k tomu že úspešnosť mojich online nákupov bola za posledné týždne tak 10% počkám si až budem mať k dispozícii obchody.
Toľko k veľkosti 32 v COS
I'm sorry to say that size 32 is not something we can offer in our European market at the moment. I do apologise for any disappointment.
Our website is currently showing the size 32 as sold out on some garments, but please know this is an IT error, and we are working hard to get this fixed and removed from the website.
I hope you have a lovely weekend!
Toľko k veľkosti 32 v COS
I'm sorry to say that size 32 is not something we can offer in our European market at the moment. I do apologise for any disappointment.
Our website is currently showing the size 32 as sold out on some garments, but please know this is an IT error, and we are working hard to get this fixed and removed from the website.
I hope you have a lovely weekend!
Tak neviem, ci mam byt z toho nestastna alebo sa tesit.
Keby bola k dispozicii, tak sa mi tie nakupy sakra predrazia. Mam vsetky mozne velkosti, od XS po M, 34 aj 36. 32 by som ale uzivila tiez.
viktorka_od splavu Co trička v Lindexu? Taková ta basic řada mi přijde dobrá. Teď je tam aktuálně jen černé, ale na jaře jsem tam kupovala i bílé a někdy z minulosti mám červené a zelené.
Brioso v lindexu jsem byla, nic:-(
Mne dosť dlho vydržali tričká od Camai...strašneveľasamohlások a GAP.
slniecko no když vydržely, tak to bude asi leta zpět, věřím:-)
edit omyl
z camaieu jsem kdysi měla pár věcí, teď už jsem tam tak dva roky nebyla, ze stejnýho důvodu:-(
viktorka_od splavu Gap je ako New Yorker? ![]()
![]()
![]()
viktorka_od splavu Nemyslíš GATE?
Jinak já si loni koupila obyč trička v Zara, nějaká řada join life, nebo tak. Měli je myslím i v kamenném obchodě.
paktofonika Krehutka jee jasně! pardon:-)
viktorka_od splavu V Camaieu kupuju basic trička, přijdou mi v pohodě.
Sweet Potato nepotřebuju tričko na doma
viktorka_od splavu A čo obyč fruit of the loom? Majú tričká s rôznou gramážou. Doma mám ale len jedno staršie takže neviem ako teraz.
aby bylo trošku jasnější co hledám, tak toto bez nášivky
nebo toto bez vázačky

žádné tenké, tahavé, s širokým véčkem ani dva sešité čtverce, triko střihu jako triko, s průramky a z tlusté pevné látky. ne z podvlíkací "vroubkované" trikoviny (ta mají v různých barvách v M&S, kdyby někdo chtěl:-) možná spíš než triko bych tomu říkala halenka, ale ty zas mají volánky a jiné hovadiny.
prostě cca to, co jsem měla na sobě na foto při zkoušení nové sukně a kalhot s mašlí v pase - jenže to má bohužel záda z pruhovaného nabraného pevného plátna, tzn. se nedá nosit celé zastrčené vevnitř. takže - tričko, které by splňovalo moje podmínky, je musí splňovat z obou stran![]()
viktorka_od splavu A čo obyč fruit of the loom? Majú tričká s rôznou gramážou. Doma mám ale len jedno staršie takže neviem ako teraz.
když já bohužel z produktových fotek nepoznám, jaká jsou ta trička ve skutečnosti. kupovala jsem od nich nějaké prádlo a trička manželovi, prádlo super a trika jsou na doma a na spaní, nic na nošení ven:-/
viktorka_od splavu Tak kúp látku a nechaj si ušiť tričko podľa svojich predstáv. ![]()
paktofonika popravdě obávám se, že by to dopadlo ještě hůř:P občas vídám výlohy nějakých soukromých švadlen a to je teda maso![]()
no ale už jsem několikrát přemýšlela, že bych vytáhla po třiceti letech znovu šicí stroj. problém je v tom, že mám nulovou trpělivost a ta je přitom při šití zásadní
viktorka_od splavu kup si to za těch 1600 a bude klid. V marksovi nemaj jen ty ‘podvlíkací’ maj i jiný, ale sou spíš splývavý. Fruit of the loom mívaly pevký trika s dobrou gramáží, no nesmíš koupit to v globusu za 69 korun..a v tom cosu si to probrala? Nechceš se vypravit na vejlet? Je to lepší osahat..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje