0zero7 jsem si ji koupila ted a jen tak rychle prolitla. Kup si ji, nebudes litovat.
Co jste si dnes koupili/y?
Bloncka utopila mobil pred 14 dny
tak novej vcera objednanej. Ukecala jsem je na bezva kseft, iPhone7 256GB zadara plus 10GB dat v planu co je levnejsi nez mam ted. Usetreno $1000 za rok. AKorat ze jsem byla lina ten starej (co byl jeste porad novej) zalohovat na novym MacBook Pro, takze mam fajn laptop a bezva telefon a zadny fotky ze staryho. No na facku. iStore ucet mam propojenej s pracovnim, takze na cisla se dostanu. iCloud nepouzivam, takze fotky trada, ale zkusim, jestli z toho potopenyho nejde neco zachranit. Nema nekdo zkusenost s poskozenim vodou?

nellielovett Mango tady nemaaaaam, stejne jako Cos, tak usetrim no...
jinx JJ uz jsem koukala ze maji za rohem od me office, super!
0zero7 kdo tam ma office?
jinx knihu maji v knihkupectvi za rohem od me kancelare, prelozeno do cestiny. Parodon, delam pet veci zaraz ![]()
0zero7 v poho :)
jinx no ani ten pardon mi nejde, jak vidim. Haha
0zero7
me prave jen zarazilo, ze vy Bottura mel neco s Kanadou
nellielovett to jsem rada:-)
Tak šaty z Manga, na které se ptala Emerald, bohužel nic. Pas byl v pohodě, ale výstřih byl obrovský, při blbém pohybu by mi bylo vidět až na břicho.
Zelené, co má pecka, pro změnu měly divný střih, který táhl kolem ramen a kolem krku. Takže taky nic.
Aspoň že boty jsou dobré, dnes jsem je měla poprvé na sobě. A mám tím pádem ospravedlněné případné zítřejší nákupy ve Vídni ![]()
Samé skvelé napaná na posledných strankach
paktofonika Janulik03 buďte v kľude,Mango zrušili už dávnejšie aj v NR a teraz nedávno i v Za.Takže najbližšie mám v Ba niekde.
nellielovett určitě se mu tam bude líbit... a Krumlov je nádhernej ![]()
kupte si nekdo tohle prosim, moc se mi to libi, ale je to na me myslim kratky....
0zero7 co je na tom hezkyho?
vzdyt i modelka v tom vypada strasne a vzadu ji to visi jak plena.![]()
Zarinya no stoji v tom jak koza, myslim, ze ji to visi i proto, ze nema zadek. Me se to jinak libi a je to lneny
to ztracim sebekontrolu... i kdyz se teda divam jeste jednou a ten strih vzadu je mirne podivnej, to je fakt...
Včera ve Vídni. Látky jsou od Komolky a z Franz Muller Textil a bunda z Peek&Clopenburg.

0zero7 já, za 40€ mi ho v Applu ususili a ještě i po 7letech je funkční - strašili mě, že mu odejdou el. Spoje či co, ale jak říkám, stále jede, i když už byl dávno nahrazen a je pouze na hraní.
Vlaaa_p Oooo, dekuji za reference, no ja uz si objednala novej, jelikoz na ten starej jsem si koza zavolala kdyz byl ponorenej a prej to cely vyzkratuje. No klasika. Dali mi zadara lepsi telefon a o 4GB vic date mesicne, tak nakonec jsem spokojena :) akorat me mrzi fotky, ale zkusim to nekde poresit, jestli to pujde.
0zero7 já ho zase čerstvě vynořenej zapnula.... nějaký zkrat ve stylu “ když budu předstírat, že se to nestalo, tak se to nestalo”
kabelku, ale nevím. nápis jsem ochotna překousnout, ale nevím, jestli ten popruh není moc mohutný. mašle i barva se mi líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje