Zima je už za rohem, cítím to v kostech...

Zima je už za rohem, cítím to v kostech...

Stará Stanová Kůže ![]()
až se zima zeptá, že?
whiskas on to asi bude hrozný hadr (polyester, 1500), až to přijde, ale těšit se můžu, že jo.... a Háemko má vracení snadné.
Ještě tam mají toto... ale zrovna to bylo v mé velikosti vyprodané.

Stará Stanová Kůže přestaň strašit se zimou
ten první kabát je H+M?
Edge Všechno je to HM. Varuji vás, nebuďte jako já a nepodléhejte hezkým fotkám, vracení bude o.ser.
Stará Stanová Kůže Ale do Prahy zimu klidne privolej, za me bylo vedra dost, kdyz to udrzis do max.25 stupnu, budu te muset pochvalit!![]()
Stará Stanová Kůže já to půjdu vomrknout a vošahat... nakupuju jenom tam, kde si pro to vrácené zboží přijede kurýr nebo to můžu nechat na výdejně... jenom jednou jsem riskla kolektivní kokony v COS, který mi naštěstí jsou... od tý doby, co jsem platila nekřesťanský poštovný do Anglie jsem na ty internetový nákupy hroznej srab
Mutziputzi Ba ne, právě jsem se vrátila od Baltu, celý týden okolo 20 stupňů, moře 17. Konečně chci zažít opravdové léto, koupání, a tak. ![]()
Edge HM vrací kurýrem, bezproblémově. Mám dojem, že si za toho kurýra něco strhnou, ale moc ne. Pro mě pořád lepší, než marné výpravy do obchodů, na které nemám čas ani vytrvalost, nebo tam ty moje vyhlídnutý věci prostě nemaj.
Ounz ja sem se ti obetovala a do toho COSu na Chodove sla a maj ji tam;) a samozrejme sem si zas odnesla nakup...achjo:D
Stará Stanová Kůže Třeba budeš příjemně překvapená. Také se kolikrát nachytám na produktovky
. A netušila jsem, že vracení do H/M je tak snadné. ![]()
Po letech nový tetování, což by patřilo i do vlákna Co mi dnes udělalo radost.![]()
Stará Stanová Kůže Mně se to moc hezké fotky nezdají, ale třeba budete mít štěstí na rovně ušitý kus.
whiskas HM si účtuje za vrácení poplatek 150 Kč. To mi neni moc sympatický.
Kkat Fakt? Tak to beru zpět své výkřiky nadšení.
whiskas na webu HM píšou vrácení za 109. Zaslání je teď nad 800 zdarma, takže za mě cajk.
whiskas oprava 109 Kč. Ale tak stejně se mi to nelíbí. Na vrácení je idealni Zara a Answear, přijedou, odvezou... Teď tady mám ten COS a z toho už začínám byt vytočená. Volala jsem na dva pick-upy a po telefonu fakt nepochopili co chci a že to asi nedělaj![]()
nellielovett jaký a kam?
Stará Stanová Kůže Díky.
Kkat Já vlastně ani nevím, jak to chodí s vyzvedáváním při vracení, protože Answear, Zara mi vyhovuje v tom, že tam vrácené zboží mohu odnést osobně. Ale pokud to vracení funguje dle popisu výše, tak to je paráda. Doufám, že se v tomto režimu zaběhne i COS.
Kkat a to jsi volala na ty, který mají na webu uvedeno, že přijímají balíky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.