Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:40

Kkat a to jsi volala na ty, který mají na webu uvedeno, že přijímají balíky?

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:54

whiskas ja vracím něco málokdy, mám většinou kliku. Vracela jsem answear a zaru , to jsem naklikala na webu a druhý den si to zdarma vyzvedl kuryr. A teď nedavno jsem vracela do mangooutletu,tam teda poštou, ale byl k tomu štítek na balík a šlo to zadarmo, penize došly asi za 14 dnů. 

Offline Kkat
300 příspěvků moje polička 10. července 2018 23:59

Stará Stanová Kůže ano, ale možná je to tim, že to jsou ty uloženky a tam psaly i ostatní, že to nějak nefunguje. Ale točí mě to, to dřív uplyne ta 14 lhůta na vrácení 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 11. července 2018 05:41

711990 ty seš hodná  díky

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. července 2018 07:39
Reakce na nellielovett:

Po letech nový tetování, což by patřilo i do vlákna Co mi dnes udělalo radost.

​Já taky, už teda 2 týdny, chtěla jsem na zápěstí, nakonec jsem to změnila na zezadu na krk pod vlasama a teď už zas vim co bych chtěla na zápěstí

Online Lilly_Ku
4453 příspěvků moje polička 11. července 2018 08:03

nellielovett super, ukaz! 

Ja ted planuju z boku na stehno, ale az po lete...

Offline itinka
84 příspěvků moje polička 11. července 2018 08:12

Kkat Já už 2x vracela balíček do COS v DPD Pickup  (AK Toner, Slavíkova 9). Pán mi potvrdil tu prázdnou část štítku, druhou nalepil na ten sáček. Peníze došly cca po 14 dnech.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 11. července 2018 08:32

Kkat Mutziputzi Lilly_Ku jen takový malý červený obrázek nad levý loket. Chtěla jsem to už dlouho, ale furt se mi s tím nikam nechtělo a včera dojel mého kamaráda kamarád tatér z UK, tak mě hned vzal.

Mutzi - já úplně zapomněla jak to bolí, trvalo to chvíli, takže cajk, ale ty svoje záda už bych znova nedala.

Llily_ku - už máš návrh? Já teď budu asi pokračovat těma malejma obrázkama. To ani babička nepozná, že je to tetování.

Fotku dám později, až za provozu.

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 11. července 2018 08:59

Pozorováním na pláži jsem zjistila, že se mi stejně nejvíc líbí jednobarevný plavky a nejvíc sluší se zavazováním za krk, tak jsem včera vyrazila vyzkoušet předvybrané od Calzedonie, ale ani jsem tam nedošla a koupila ještě levnější a úplně perfektně mi sedící v Oysho. A k tomu šaty na pláž v Lisca a dovolená může začít

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. července 2018 09:02

nellielovett Mě to hele vůbec nebolí, snad až mi je to brnění příjemný

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 11. července 2018 12:55

moninika pěkný plavky, já mám tenhle typ taky ráda :-). Jenže teď jsem už týden v plavkách, které jsem si asi tak před deseti lety dala na seznam: co už nikdy nebudu nosit :-). V jednom Beach Clubu mi praskla spona na podprsence, vepředu uprostřed. Z možných řešeních situace mi přišlo nejjednodušší obalit se ručníkem a venku něco koupit. Jenže tam byly jen obchůdky se suvenýry, kde měli troje žabky a dvoje plavky... V mé velikosti černé mini trojúhelníky... Řekla jsem si, že to jeden den dám, ale večer na mě manžel kouká a říká, když už ses podle nich opálila... .

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:12

999  Tak to nezbývá, než to v nich odchodit, jsou všichni stejní 

Dík, já jsem hrozně nadšená, jak super sedí. Viděla jsem tam hezkou mladou štíhlou holku, která měla tento vršek v tmavě modré barvě a k nim takové ty vysoké kalhotky a vypadala úplně skvěle, nemůžu ji dostat z hlavy...

Já tento týden musela kvůli práci přerušit válení u moře, ale hned v pátek se tam na dlouho vracím

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:17

moninika Před těmi vysokými kalhotkami dost varuju, co jsem viděla, sluší to fakt jen mladým holkám. Všechny starší, co je měly, vypadají jako, mám břicho a stydím se za něj...

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:21

999 Proto mám klasiku , ale ona vypadala úžasně. Jednoduché plavky a neuvěřitelně vynikly.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:28

moninika hezké plavky.. a zavazování za krkem je nejlepší 

já dvě bílé košile 

Offline Garfie
28014 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:43

Kkat Uloženky neberou, to mi řekli i na DPD, musíš na ty ostatní, kde je napsáno Acceptance of returns. A je možná lepší jim napsat, nebo napsat a když se neozvou, zavolat další den, protože po telefonu ti řeknou, že si s tím neví rady, zatím co když jsem jim psala, bylo vidět, že zprávu přečetli, ale odepsali třeba za hodinu, slečna se to zjevně pokoušela nějak zjistit. 

Šmarjá, to je věta jako od Hrabala 

Offline Pinot Noir
29383 příspěvků moje polička 11. července 2018 13:56

moninika Mám dvoje plavky tohoto střihu z M&S, jsou nejlepší! 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 11. července 2018 14:21

Tulipe ta horní teda , a plavky moninika teda rovněž 

PLavky s vázáním za krkem jsou nejkrásnější, ale z nějakýho divnýho důvodu mi jsou právě za krkem nepříjemný.

Offline Magráta
8063 příspěvků moje polička 11. července 2018 14:36

Tulipe skvělé košile

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. července 2018 14:41

Tulipe tu prvni kosili mam a je uplne bozi. Jen mi prijde, ze je opravdu jemna a je pod ni nepekne videt pradlo a jen jedna podprsenka se mi pod ni hodi a neprosvita. Nemas na nejakou tip?