jinx ještě mám tuhle :
ale teda fakt udělal přes to léto, jak byl venku, děsnej skok, tohle je loni v září
co provedly? :-))

jinx ještě mám tuhle :
ale teda fakt udělal přes to léto, jak byl venku, děsnej skok, tohle je loni v září
co provedly? :-))

Potrefenáhusa tygr ve své soukromé džungli :)
Potrefenáhusa fikus super, asistujici goliasek jeste lepsii ![]()
Ve mne se probouzeji netusene pestitelske sklony, dalsi fikus a je uplne bozi
(ten prvni stale zije)
To je moc pěkné. Přidala bych ještě jeden talíř pod. Mně se líbí, když je jich více u sebe .
Potrefenáhusa Boží fotka![]()
Potrefenáhusa , no ten je uplne bozi! Ani se neptej! Mame tichou domacnost ![]()
notna diky. Ja jsem si to puvodne myslela taky, ale kdyz jsem tam zkousela ten druhy, nebylo to ono a tloukly se, takze vlastne se mi libi, jak je tam tak sam. Takze to bud zustane takto, popr. by se mi libil druhy, ale mensi a sikme nad nebo pod a s rostlinnym motivem. Hermes ma nadherne talire, jen potrebuju zjistit, zda se daji upevnit na zed, o cemz trochu pochybuji. Tyhle totiz maji vzadu hacek, to asi Hermes mit nebude.
jinx něco drahyho nebo něco hezkyho? ![]()
Potrefenáhusa To je ten samej?? Asi k tobě budu posílat svoje kytky na ozdravný pobyty ![]()
Garfie jj, ten samej, úplně strasne moc mu svědci pobyt venku cca od května do října/jak to jde, občas spláchnout hadici. Už je venku 4.leto a úplně neuvěřitelně mu to svědci, i na ty fotce z jara byl ještě mnohem větší chcipacek
Potrefenáhusa hele, zenska, nestvi me!!! ![]()
jinx před 6 lety byl ještě celkem ubohej...teď má cca 140
Mluvíš o kytce nebo kočce? ![]()
jinx kabelka?:-/
Gatita Lety jsme si prověřili, že tenhle model je pro nás nejlepší.![]()
Karja Ví, že utrácím, když můžu, složenky jsou zaplacené, exekutor nehrozí, tak si mě tipuju ještě nechá
Fakt jsem měla v životě kliku, že jsem potkala pro mě toho nejúžasnějšího chlapa na světě a od toho se pak odvíjelo všechno dál ![]()
viktorka_od splavu nn na ty jsem pes, vse stale uklizene.
jinx jednoznacne soliter lepsi!
Lilly_Ku jo, asi jo, vic to vyzni, jak se tak krasne smutne diva...
Potrefenáhusa jinx Ze by neco hodne hodne osklivyho mimo kocici zachodek?
Karja ty jsi Columbo! Nikdy to neudelaly, nevim, co blbnou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.