jinx No ale ráno už bolo High five! takže to vyzerá že už je všetko po starom ![]()
![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika no je tezke vydrzet se zlobit ![]()
jinx Ten osamocenej talíř se mi líbí, vytváří to právě správné napětí... Navíc ta stěna bude mít vývoj, až ti vyroste ten fikus. Nakonec to bude pohled vražedkyně z roští
. (o podobném principu obraz a kytka zelíčko jsem tu už psala :-)).
999 mne by se takto osamoceny libil i na hole velke bile stene, tak trochu random, jestli rozumis
jinx Jj, to je právě to napětí, o kterém píšu :-). Bude to vyvolávat lehký neklid u návštěv, ty citlivější to budou v duchu posouvat očima... Bez toho by to byl jen krásný talíř na zdi.
Aranel No, spíš co je s bambusem, ne? Přestal růst do výšky, začal obrůstat do šířky... Bohužel tento týden mu zasadil citelnou ránu pán, který se stará o zahradu. Asi ho to strašně iritovalo, myslel si, že nejsme doma a minimálně půlku odlámal a určitě to chtěl svézt na prudké deště... Ale má víc rozumu než my, bylo to jak v džungli
.
999 presne tak, to mi mluvis z duse
citlivejsi povahy u me hlavne bojuji s tou malbou ![]()
Aranel Ten je hezký!
Zatím jsem si nekoupila ty nové černé šaty COS s volání. Fotka je nekvalitní, ale mně jde stejně o poměry. Zdá se mi, že u mě končí v nelichotivé délce uprostřed kolen... Já bych si asi musela nechat ustřihnout ten posledni volán.
999 mně teda nelichotivé nepřipadají. jen na tebe trochu "jeptiškovské":-) ale to je nejspíš jen fotkou, že vidím spíš samou černou plochu než co jinýho
999 Ano, asi s bambusem. Džungle ![]()
Délka šatů mi přijde naopak skvělá. Vypadají moc dobře, takhle potmě. ![]()
999 za me dobry, nerusi me to. Ale stve me to, pr me budou uz moc kratke
Vypadá to dobře, délka za mě cajk ![]()
999 Prvé čo som si všimla je že máš iný účes. Šaty ti ináč sedia? Myslím tým či niesu príliš veľké, pýtam sa preto že to na fotke nevidno a chcela by som si ich kúpiť, len v nich nechcem vyzerať ako vo vreci. :)
999 hezký, sluší ti.
jinx Jestli nemáš ráda délku nad kolena, tak ti krátké budou... Nepomůže ti, ani když si koupíš S, ten rozdíl je asi 2 cm...
paktofonika Účes není nový, je to jen stav, kdy jsem měla vlasy vyfoukané do rovna a ony si opět začínají žít vlastním životem :-). Šaty jinak sedí, dokonce jsou mi v ramenou trochu těsnější, což je pro tebe výhoda. Myslela jsem si, že budou trochu užší, ale odpovídají produktové fotce z boku...
nellielovett Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje