Garfie S rychlodabingem? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato Jo!!
Garfie Úplně to slyším “ochpomocžeroumnezaživaaagrrrjsidcerousmrtitojestrašnépomocpomoc”, takovým tím rezignovaným hlasem uspávače hadů.
Garfie a ona měla loft? Já měla za to, že bydlela v nějaký postarší továrně nebo tak něčem..
Ounz No bydlela v nějaké staré fabrice, ale bylo to klasické loftové bydlení, otevřený prostor, neoddělené místnosti, velká okna...bylo to poprvé, co jsem něco takového viděla...(a zamilovala se)
Sweet Potato
přesně
Garfie jo to jo, já si pamatuju (nebo mám ten dojem) že to tam měla všechno naskládaný naráz..
Garfie Mě u podobných bytů vždycky napadne, jak to vytápějí. A přiznávám, že mi to vždycky trochu zchladí nadšení ![]()
Dadoo Jéje, ty jsi moc praktická
Já dnes už taky, ale víš jak, tehdy to byla láska na první pohled
někde v L.A. si takové bydlení dovedu představit i dnes....
Dadoo v naší zeměpisné šířce to moc nejde. víc na jihu si s tím hlavu lámat nemusí:-) navíc hrdiny obvykle hřeje mládí a láska..![]()
Mom jeans a skinny s vysokým pásom :)

paktofonika Tady se dnes nenakupuje :-D.
Mna by teda zaujimalo ked tsk strasne tie umeliny smrdia, napriklad tie saty cos su tiez umeliny a tam to nevadi?
Janulik03 ja mam z cosu saty jen z cisty bavlny nebo nejaky smesovky a nemela jsem s nimi problem :)
Janulik03 šaty z cos jsou umělý? já jsem zaznamenala akorát že se tu furt řeší jeslti jdou vyprat protože hedvábí, vlna... ty jedny co jsem zkoušela složení nevím, ale materiál byl hrozně příjemnej
Janulik03 No je umelina a umelina :D
paktofonika já myslím, že o tom se tady i celou dobu píše...
jinak já vybírám podle toho, jak je mi věc příjemný na omak, na cedulku ani nekoukám...
viktorka_od splavu Nejeden model tam nezkouším ani zkoušet, stačí letmý dotyk. Jako všude.
Jasne ze je rozdiel v umelinavh, ale mne tu prislo najprv ze vsetky umeliny zavrhujete. Preto som sa pytala, lebo niekedy je to aj na nosenie vcelku prijemne.
Janulik03 asi vážně jak komu, ty moje bílozelenopruhované šaty dokonce někdo vracel že jsou umělé, ona je to taková těžká asi viskoza? nebo něco, každopádně mně je to příjemný, byť do vedra nejsou. někdo si zas lebedí v té vlně a mě to obvykle hrozně kouše
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.