nellielovett Díky, taky se mi líbí. Přijde mi taková hodně ženská :-). A strašně příjemná, vlna+ bavlna.
Co jste si dnes koupili/y?
999 Super sukňa veľmi ti pristane. :)
999 ta sukne te hrozne prodluzuje, vypadas v ni jak vysoka modelka :)
999
Ta se povedla.
999 Úžasné
. Včera jsem ji rozhodně neviděla.
NOvy kecky, ne dneska teda, uz jsou vyzkouseny. Super, pokud ma nekdo sirsi nohu, tak doporucuje, je v nich spousta mnista a na noze drzi dobre.

Děkuji všem, které jste mi chválily sukni, mám z ní radost :-).
luciole Já si ji vybrala právě na produktové fotce a šla najisto :-).
razorblade Hotová Kurková...
.
999 Pekna pekna, hrozne ti slusi! Stopstavecek jsme koukam ukoncily...![]()
Mutziputzi Diky :-) Stopstaveček přerušen po deseti týdnech... Ale nemohla jsem ji tam nechat
.
999 Já sukni chválím taky,ovšem boty ještě víc ![]()
rozarka Boty jsou místní kolektivky :-). Nejenže dobře vypadají, ale navíc jsou ultra pohodlné, i když ani nejsou kožené...Klidně v nich nachodím 10 km po Praze
.
999 Vím, lituju,že jsem se nedala strhnout. Většinou mě kolektivní nadšení odradí
.
0zero7 Na bežné nosenie, behanie, cvičenie?? Už sa v tom neorientujem a pritom by som potrebovala nové tenisky na behanie/cvičenie/bicyklovanie.
rozarka I když některé kolektivní věci nemám a ani mít nebudu (Furla, Birkenstock, boty Vagabond, GR...) všechny ty, co mám, jsou fajn :-).
999 sukne je bozi, jsi v tom krasne vysoka!
paktofonika tyhle jsou na trening vylozene (jako funkci) a na lifting, nejsou vubec behaci. Ale myslim, ze je vyuziju i knejakymu casual outfitu, mam triko/saty zara, tak k nim asik.

0zero7 Prvé čo ma napadlo: Dexter
Ono asi univerzál nefunguje čo? Mám v pláne behať len tak max 3km 2x za týždeň takže nechcem akosi vrážať do tenisiek na behanie akosi veľa.
paktofonika Dexter ala prave jsem zabil? haha
No hele, ja bych nejaky behaci koupila, je to sto a jedna, behala jsem driv cca 25 km tydne a i na ty 2x3 km bych to zvazile, ve sleve a nebo jestli mas mensi nohu tak i nejvetsi detsky cislo, mela jsem tak dvoje, totozna bota jen prodavana levneji pac deti. Tady ted maji slevy vsude a dobry behaci se daj poridit uz cca za $50
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.