paktofonika Kde kde prosím? Ty černé i přes stop stav musím koupit, protože ty současné(HM) asi zimu nepřežijou...![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Luna Všetko Zara.
paktofonika Dík, si představ, že ze Zary ještě žádné nemám![]()
Luna Zara má dobré rifle, z vlastnej skúsenosti môžem povedať že oveľa lepšie ako Mango alebo HM.
viktorka_od splavu Tak viskóza ale není umělina. Je to přírodní materiál.
moje šaty z cosu nejsou umělý. Viskoza je mi přijemná jak která, takový ty tahavý úplety na trička ráda nemám, ale mám dvoje šaty, kde bych ji nepoznala od bavlněnýho plátna.
Vlna mě kouše taky jak která, mám třeba merino punčocháče z MS, který miluju a merino punčocháče z calzedonie, který nesnesu, složení stejný
viktorka_od splavu Tak viskóza ale není umělina. Je to přírodní materiál.
ale to já vím. jen ta námitka tehdy tak zněla.
paktofonika vďaka za tip.Mne odchádzajú moje obľúbené skinny a už sa nepredáva môj model.
Dorazila plisovaná sukně COS, nakonec jsem s barvou vyměkla. Ještě jsem objednala svetr v HaM a vyhlašuji stop stav.![]()

nellielovett No jo, v mojom čísle ju už nemajú :( A tak si ma na ňu nalákala.
pecka Ešte som ich neskúšala, ak budú dobré vezmem aj šedé a asi si dám už tiež stop stav. Blbá nálada a stres ma vyšli toto leto draho :D
paktofonika třeba doskladní.-)
nellielovett Tak už doskladnili :D
paktofonika potom poreferuj.Moje boli z Manga, antracit,už robia len modré v hroznom odtieni a čierne.No keď ešte bolo u nás Mango,nemali moje číslo a tajne som dúfala,že buď naskladnia veľkosti alebo moju farbu.No Londýn to snáď porieši...a to som si hovorila,že by som mala šetriť
ale dnes ráno som zistila,že si budem musieť nejaké tmavé skinny kúpiť,lebo buď sú mi veľké alebo sa rozpadajú.
nellielovett dobrý nákup
nellielovett Graruluju k sukni. Já si snad koupim i tu černou, manžel za ni dost lobuje :-).
999 pokud by šla ta červená do slev, tak si ji na léto nejspíš koupím taky ![]()
pecka Tie moje boli takisto z Manga, vyzerali dobre ale strašne som s nimi bojovala pretože boli až príliš skinny a obliekať sa do nich bol boj, no a nevýhoda Mango riflí je že majú v sebe dosť elastanu takže sa mi proste vždy vyťahali.
paktofonika ja som ich mala dosť dlho a nosila často,takže pomer cena/kvalita/výdrž ok.Ale čo sa teším,že podľa netu ich opäť majú ![]()
Koupila jsem si sukni v COS :-).
999 super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.