paktofonika někdo si kupuje tenisky na běhání v lidlu (já to jejich sportovní měla v ruce a na větvi z toho nejsem) pokud bys běhala víc (a ono to jednoho chytne, bacha) tak se vyplatí koupit si boty ve speciálce, kde ti udělaj dg. V pze je doporučovanet triexpert na andělu..já mám bez dg teda salomony na běh, bylo mi v nich pohodlně a běhá se v nich dobře. Teď mám teda nucenou pauzu,ale ráda bych se k tomu vrátila
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Dexter
Přemýšlela jsem, jak to popsat a tobě na ho stačilo jediné slovo.
Ounz 0zero7 Ja tie z Lidlu mám teraz a niesú dobré podľa mňa. Priateľ má teraz nové Nike a je nadšený tak budem musieť asi aj ja niečo pozrieť. Na doma na cvičenie mám no name tenisky ale tiež by som potrebovala nové pretože sú dosť tuhé, tak som si myslela že tie behacie z Lidlu vyčistím a budú na doma ale šmýka sa v nich :D
paktofonika moje kamarádka na běhání nedala dopustit na asics..tak buď projít sporty a zkoušet a zkoušet, nebo se zamyslet nad tou speciálkou..tam určitě nemaj jen superdrahý boty a nutit k nákupu tě nebudou..já sem na ty věci z lidlu trochu skeptická..jídlo je fajn, ale jinak se na těch věcech musí odrazit, že sou tak levný..
paktofonika Ounz Moje dcera běhá taky v Asics a je moc spokojená. Vybrali jí je v té speciálce.
999 Nebyla ti v těch botách dneska zima?
paktofonika tak já tam odsud mám taky mřížku na chladnutí chleba, jinde sem na ni nenarazila, ale to cvičební oblečení se mi moc nezdá. Ale někdo tam asi obćas něco najde, slyšela sem i pozitivní ohlasy. Já tam zajdu málo, žádnej v okolí nemám, tak nemám zas tak ucelenej přehled.
Ounz No z vecí na cvičenie fakt len tie legíny, kompresné legíny na behanie sú fakt skvelé. Ale legíny čo mám z Tchiba sú oveľa lepšie. Minule som si tam chcela kúpiť legíny na jógu, vzala som si XS, predavačka mi ich rozbalila, premerala ma zrakom a praví: Asi Vám budú malé, nechcete skúsiť radšej S alebo M? Ako pribrala som ale že až tak? Samozrejme že mi boli veľké no.
whiskas Vůbec :-). A i jsem chodila po městě v kolektivních šatech bez rukávů...
999 Statečná to žena
.
whiskas V centru Prahy to nebyl žádnej heroickej čin :-).
0zero7 super, dik za tip. Na behani mam adidasky z jejich shopu primo mi je tam nejak merili. Ale jsou teda fakt hnusny, jen se v nich skvele beha. Na trenink nemam zadne a tyhle se mi libi.![]()
0zero7 Super, fakt mi to jde zrovna do rány. A míváš na cvičení svoje normální číslo? Mně tehdy na to běhání doporučili, možná skoro až vnutili, o něco větší.![]()
paktofonika no z xs na m, to by mi taky nesedělo :)
Luna no ja mam jedny 37, jedny 38 a ty novy 37,5 haha. Ty 38 muzu sportovni frote ponozku v pohode, do 37 nosim tenkou. Ale jinak cajk. Tak bych asi vzala max o pul cisla vetsi
Ounz paktofonika Asics potvrzuji. Kupovala jsem v roce 2009 a pořád v nich běhám, nové jsem ještě neměla potřebu pořizovat. Je teda fakt, že jsem neběhala celou dobu, byla tam tak tři roky pauza. Přijde mi to až neuvěřitelné, protože městské boty mi odcházejí tak v druhé sezóně.
tak rozdil mezi suntovymi leginami a blbymi behacimi botami je ten, ze ty prvni jednomu nezhuntuji zdraji. maximalne se rozpadnou nebo budou demode, co je problem esteticky a snadno resitelny. zato takovy zanet okostice...
999 fiha tak tu by som asi brala. Ale po tom ju vidim na tebe, neviem ci by som sa v nej tu ukazala. Vyzeras ze wow ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.