prďola budu netrpělivě čekat ...
Co jste si dnes koupili/y?
Kokoska nekupuj ho...
mne takto jeden cerny poustel chlupy, taky jsem cekala a bylo to strasne.Bylo od nej vsechno, jednou jsem ho mela se spodnim tilkem jen a musela jsem necekane k lekari a kdyz jsem se v kabince uvidela... V podpazi ty chlupy a cucky, vlastne vsude na tele...
Jo a tricka nebo tilka co jsem mela pod nim jsem musela prat nekolikrat. Vyhodila jsem ho a stal snad pres 4,5 tisice.

Vagabondy jsou prostě bačkory![]()
Ounz Protivná blondýna stále funguje, len už nieje protivna-blondyna.cz ale protivnablondyna.cz. Niekto jej ukradol pôvodnú doménu.
stes Já nad nima uvažuju v černé...na podzim budou super a jsou tááák pohodlné!
LadyMary Mám. A ještě ty toffee, ty se mi líbí nejvíc. Koupila bych si nejraději ještě jedny do zásoby, ale už v mém čísle nejsou.
stes Mám podobné zlaté (nejsou Vagabond) už asi dva roky a nejradši bych v nich chodila pořád.
paktofonika aha, já myslela že se přestěhovala jen na facebook.
Kabelku :)

ISON alaealeale...przywarastralka
pěkná!
Kvety. 
Bundu a jízdenky na vlak do Bratislavy místo původně plánovaného Istanbulu...snad to bude taky fajn :)

Noren Bych to protáhla spíš do Budapešti![]()
Mutziputzi V Budapešti už jsem jednou byla a je znovu v plánu na jaře ![]()
Noren ta bunda je super!
Noren no, cestou cez hlavnú stanicu budeš mať rozhodne dojem, že si v Istanbule ![]()
slniecko Nesouhlasím. Istanbul má charizma
Jinak pro mě vrchol hrůzy: AN Zvonařka a okolí![]()
slniecko zrovna autobusova dálková doprava mi vzdycky přišlo, ze funguje v Turecku úplně luxusně, autobusak velikej pamatuju v Istanbulu a dojem z nej byl o dost lepší než z florence nebo ty zvonarky (miluju Istanbul)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.