Potrefenáhusa Já taky.
a busovou dopravu v T. znám zprostředkovaně přes člena rodiny, co tam strávil rok a podle něho cajk.
Co jste si dnes koupili/y?
stes náhodou, Hlavná železničná stanica v BA má svoje vlastné, mimoriadne surreálne charizma
....ale áno, chápem, ako to myslíš.
Potrefenáhusa verím.
slniecko tak autobusák u vás je momentálně taky dobrej zážitek, vzhledem k tomu jaký je problém se na něj dostat
jinak vlakáč hrůza, ale třeba ten ostravskej za mě stokrát větší mazec:D
viktorka_od splavu Ostravský který? ![]()
Bledule už jsem tam dlouho nebyla, tak možná to vypadá dnes jinak? ale pamatuju si kilometry a kilometry

Bledule prostě přesně jak píše slniečko.. surreálne charizma:-)
viktorka_od splavu No jo, tak ty nástupiště, s tím se moc udělat nedá, leda zbourat a postavit znovu.
Ale snaží se to trochu zkulturnit. A ty okna už jdou otevřít a je přes ně i vidět. ![]()
Ale jestli jste nebyli na nádraží v Třinci, tak nevíte nic o surrealismu. ![]()
Bledule tak to jsem bohuzel nebyla, jen projizdela autem a - sam o sobe cely ten vas kraj je surrealny:-) mne se to libi, ale nedokazala bych tam zit. jen pro silne natury. asi jako farani do dolu. kdyz jsem byla na exkurzi v landeku, premyslela jsem nad tim, jak je vubec mozne ze nekdo dobrovolne sel tam dolu pracovat. umim si to predstavit jen jako nucene prace pro vezne.
viktorka_od splavu On ten Třinec není úplná katastrofa sám o sobě, ale to nádraží je, jako když přijedeš do Ocelového města.
Bledule no a však taky jo, ne?
Ja sa chodím prechádzať s malým niekedy u nás na vlakovú stanicu (teda zastávku). Je to zatvorené, len vlak tam zastaví, lístky nekupite, iba vo vlaku. Ale železničná budova je veľká s obývanou častou o velkosti velkého rodinného domu. Neviem, či to železnice predali, alebo prenajali, každopádne tam niekto býva. Keby záležalo na mne, tak dám do podmienky, že ten kto tam býva, bude udržiavat v slušnom, stave aj časť staničnú aj za cenu menšej predajnej ceny (podnájmu). Vyzerá to tam strašidelne, čakáren je zatlčená doskami, aj vchod aj okná, postriekané farbami,....
Teraz som videla inzeráty, ako ŽSR rozpredávaju staničné domčeky do sukromných ruk, ale také nadsadené ceny nemáte ani v Prahe. Som zvedavá, kto im na to skočí. kupit ruinu bez vody, Iba zasypaná studna, slabo držiace vonkajšie mury za 40000€ je na dedinu celkom sranda. Teším sa. kto to kupi.
Janulik03 To je vtip? Ty ceny? Kolega před lety koupil někde u Sázavy takouvole "budu" jak tomu říká, za 60000 Kč, a to jen kvuli tomu že býval trampík a na stará kolena jím chce žřejmě znovu být.
stes žiadny vtip. Ten prvý domček strážny je u nás. (40 350 €)

Romanticky krásny na prvý pohlad. Potom tam prídete a........
Kedysi som túžial v ňom bývať, vtedy bol ešte obývaný dvomi rodinami železničiarov a ja som bola u nich v úžase, že maju vodu na umývanie vo vedre a také umyvadielko mali na stoličke k tomu. Prostredie je u nás krásne.
Janulik03 No na první dobrou moc hezký stavení. To kolegy je tedy fakt bouda
Bledule Mně se teda v Třinci moc nelíbilo, ale ty železárny mě fakt fascinovaly...to bylo jak v Mordoru ![]()
Noren jojo přesně mordor, ještě jak je to v údolí na konci světa
oprava auta mě stála mnohem míň, než jsem čekala, tak se moje myšlenky opět stočily ke kolektivní plisované sukni z COS. a mají černou 40 (sukně a většina věcí mi i přes malou vejšku líp vypadá na bocích). už dvakrát jsem si to v sobě uzavřela, že jsem trpajzl, ale pak to tady zase vytáhla 0zero můj body double... mám? nemám? kacířský dotaz: dá se evntuálně zkrátit? :)
mitford sister za me bych rekla ze neda....
slniecko tak autobusák u vás je momentálně taky dobrej zážitek, vzhledem k tomu jaký je problém se na něj dostat
![]()
jinak vlakáč hrůza, ale třeba ten ostravskej za mě stokrát větší mazec:D
![]()
ale tak tam to človek tak berie, že je to dočasné, no...
Ale na vlakovej máme zbrusu novú čakáreň ![]()
(nie, tie stĺpy nie sú pôvodné....)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.