Karoleena jezis ty jsou bozi, ja mam jenom klasicky, ale tyhle jsou ...aaaach. kurnik, asi si je musim aspon zkusit!
Co jste si dnes koupili/y?
mitford sister za me bych rekla ze neda....
ne, že bych o té sukni uvažovala, ale nedala by se zkrátit zapošitím pasu/pásku o pár cenťáku níž? chápu, že v délce zkracovat nejde...
prďola ta sukně se rozšiřuje, takže by byla asi široká v pase. Délka podle mě taky ne.
mitford sister Nedá, leda laserem :-). Ale kolik měříš?
ne, že bych o té sukni uvažovala, ale nedala by se zkrátit zapošitím pasu/pásku o pár cenťáku níž? chápu, že v délce zkracovat nejde...
je fakt, ze ja si ji tim zkracuju - ohnu ten pasek:) ale ne nejak nafurt
Catherinne aha! to byl jen nápad... a blbej... ![]()
mitford sister a hele, vidis to, uz jsi nekde psala, ze mame podobnou postavu! Taky jsem trpajzl! Ja koukam kolikrat na ty veci co kupujes (krasny) a rikam si, ze to asi neee na me teda, se mozna pletu! Tu sunki chci zkusit, jestli ji v Torontu nebo ve Vanu potkam.
711990 no právě, že já občas jiné sukně taky
tak mě napadlo, jestli by to u ní nešlo
ale tak tam to človek tak berie, že je to dočasné, no...
Ale na vlakovej máme zbrusu novú čakáreň
(nie, tie stĺpy nie sú pôvodné....)
![]()
999 163 měřím
prďola tak jedním ohnutím asi jo, já si představila odpárat pásek, ustrihnout 3cm a naším zpátky pásek.
mitford sister ja teeez, sestro!!
po dovolene ovsem opet keto, pac jinak narostu do sirky, uff. Konec vsuvky.
0zero7 no někdy se unáhlím a jdou zpátky :) ale díky. my dvě bychom podle sebe klidně kupovat mohly :)
mitford sister To je 711990 menší a psala, že ji má nad kotníky... Já taky 163 a ty tři velikosti rozdíl dají podle mě pět centimetrů, to bude v pohodě.
Catherinne občas si právě tím odstřižením o cca 3-5cm pomůžu, ale je fakt, že u skládané, rozšiřující se sukně je to asi dost blbý nápad
mitford sister tak to musim mit vic zmapovany priste ty tvoje nakupy!
999 To je dobre vedet, hele ty Marteny by k ni sly co?
AD marteny, kamoska ma tyhle a vypadaj super na noze...
999 tak vrátit to můžu vždycky. já mám bohužel mohutnější i vršek, u těchhle věcí, co jako nejsou úplně pro mě, jsou na hraně, záleží fakt na mini-detailech. někdo tu zmiňoval ohrnout pásek, to je dobrý tip. objednám a uvidím :)
0zero7 Jo, to jsou ony, Emmeline v černé, jsou fakt super no, co ti budu vykládat... :)
0zero7 Klasický Marteny by k ní šly, tyhle nevím :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.