mitford sister Mini detaily právě rozhodují :-). Když tě tu vidím, myslím, že jsem si kdysi koupila stejné boty jako ty, takové černé semišové boho kozačky se střapci... Jak se ti v nich chodí? Mě totiž blbě
.
Co jste si dnes koupili/y?
999 klasicky mam, tak cajk :)
999 to ne, černé se střapci nevlastním. boho už není léta můj styl, max. v parném létě. vrátila jsem se ke kořenům a jsem teď a asi už budu goth "light" :)
mitford sister Tak to budu pátrat dál
.
Ounz Viděla jsem moc hezký i v Mangu v centru, od nich mám jeden z loňska a pouštěl přiměřeně. A pak ve VanGraafu klasická véčka, trochu tenčí. Tak mám o čem přemýšlet. Ale ten první chlupatec se mi vzhledem samozřejmě líbil nejvíc.
Kokoska na mango já mám trochu pifku, psala sem to tu loni, že za docela dost peněz prodávaj ‘vlněnej’ svetr, dle mého tak maximálně s příchutí vlny, byly jí tam asi 4% a chtěli přes 2 tisíce..ale jestli s nima máš dobrou zkušenost, tak fajn..
Ounz Ten loňský je fakt dobrý, ty letošní se mi na pohmat zdály taky docela fajn. Ale podražilo, vloni stál nějak přes 2 a letos už 3.
Kokoska no, nevím jakou chceš barvu, ale koukni ještě do lindexu a ms..lindex má velbloudí, šedou a černou, kvalita neznámá a ms má taky přírodní světlou, sytě růžovou šedou a černou. Něco kardigan neco svetr. Předpokládám ještě něco naskladní, jako ostatně loni. Jo a pro mě to byla novinka, ms už má taky českej eshop..teď sem si tam všimla cedule
Ounz Já na to tak nespěchám, v klidu se poohlídnu. Dík za tipy.
Kokoska jasně, dobře nakup ![]()
Ounz ad M&S eshop - to je skvělá informace! když mě něco v obchodě zaujalo, tak v malých velikostech nikdy nic nebylo, v eshopu mám šanci! ![]()
prďola no, je to fajn, zvlášť na ty okrajový velikosti..
propadla jsem reklame v televizi a koupila si krajkovy HM saty. Jen v nich teda nevypadam uplne jako ta modelka v televizi. Vubec v nich tak nevypadam.

razorblade Ty mě včera v reklamě taky zaujaly...asi se na ně půjdu kouknout
Noren tak spechej, protoze na webu jsou uz prodany a u nas v obou HMkach meli uz jen dva kusy. Prej se prodaly hrozne rychle, rikala prodavacka (jsou totiz za super cenu)
Ajaj :-/ tak to v Praze už určitě nebudou...
razorblade Ty jsi romantička.
A gratuluji.
razorblade teda takhle na fotce ale trochu připomínaj

razorblade Umim si představit, že ti budou slušet, ty úchylný kozačky co jsou na produktovce bych k nim nenosila, ovšem teda podle mě já si je oblíct, dostanu záchvat smíchu, já jsem hippies/70s nedávala ani zkraje devadesátek, když to byla nutnost, už tehdy to nešlo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.