Jiná Realita Ja mam nerez sitko, ale pocitove mi ten kontakt s kovem nedela dobre, tak radsi kupuju tyhle sacky, estetika v haji, ale chut teda cejtim, ja nejradsi BB Detox a Tsarevnu, ta ke mne jde![]()

Jiná Realita Ja mam nerez sitko, ale pocitove mi ten kontakt s kovem nedela dobre, tak radsi kupuju tyhle sacky, estetika v haji, ale chut teda cejtim, ja nejradsi BB Detox a Tsarevnu, ta ke mne jde![]()

Jiná Realita hm, no moja metoda je zaliať to horúcou vodou a potom na to úspešne zabudnúť a po čase sa milo prekvapiť spraveným čajom...takže neviem...navrch mám najobľúbenejšie tie ich náladové "čaje-nečaje".
Sítka mi připadaj dost k ničemu, ten čaj jak nabobtná, jsou tam lístky moc natlačený a právě kvůli tomu neuvolněj všechno co maj (bych řekla).
Sypu to rovnou do konvice - jednotlivý hrnky si nedělám nikdy, to není porce pro mě ![]()
Jiná Realita já mám ty sáčky, ale z dm. Sou fajn.
Karoleena akce Volotea? Takhle jsem byla za 10 eur loni v Marseille :D a myslim, ze i kdyz to tam tam bude na bundu, bude tam furt prijemnejsi pocasi, nez tady :D
Znovu rifle a šaty ktoré si kúpila razorblade

Koupila novy zpetny zrcatko, ktery mi nejaky haj** (necht mu pracky uhnijou a upadnou) o vikendu ukopl.
A jako treat COS ledvinku. Ta na rozdil od zrcatka potesila. Nazivo jeste hezci nez dle fotek.
Dvacet vonných vosků od YC..pálící sezóna začíná.
paktofonika Pěkný džíny
. A jak ti sedí ty Mom ze Zary?
stes mně z nich bolí strašně hlava, ne ze všech, ale z těch bílých úplně 100%, přešla jsem na lampu a eterický oleje
whiskas Sedia dobre, ale nechala som si iba tie tmavšie. Tieto skinny sú tiež Zara a sedia veľmi pekne. Sú z kolekcie Premium denim a sú z takej tej poriadnej rifloviny. Pružia len trochu, to musia, lebo by som ich nenatiahla.
A super je, že diera je podslšitá.
Mutziputzi Nevěděla jsem, že mají i sáčky, takže díky.
paktofonika Díky. Mně se ty Mom moc líbí - mají dvoje, Premium a TRF řada - netuším rozdíl. Zkoušela jsem ty z premium řady a nějak divně mi seděly v oblasti rozkroku a slim boyfriend mi neseděly přes zadek, neslušely mi
.
whiskas včera jsem si na tebe vzpomněla, sháněla jsem rifle co by seděly jako tobě ty poslední (já bych k nim ten pásek klíďo nosila) a hrůza děs peklo.. asi zůstanu i přes zimu v šatech![]()
viktorka_od splavu zkus se poptat po džínách![]()
Mutziputzi ty v brnisku nemajó
Mutziputzi Pri džínách si hneď spomeniem na LV
Jen za tebou...
viktorka_od splavu paktofonika No ale rifle se neříká, holky, už tak 30 let![]()
Mutziputzi hele na to mám děcka, abych věděla že su z pravěku, to mi nemusíš připomínat![]()
ale tak můžu říkat gatě, a je to vyřešený![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.