Kokoska Neznalost češtiny a užívání legračních slov bych nesměšovala![]()
Co jste si dnes koupili/y?
stes Já jsem v tomhle tradiční a bylo by mi líto vyhodit ty, co mám. Ani barevný módní vlny mě nechytají. Ale loni mi dceřino roztomilé štěňátko dlouhosrsté kolie ty koule tak dlouho obdivovalo a bralo do tlamy, až se mu povedlo shodit celý strom a na to ty skeněný ozdoby nejsou dělaný. Tak mám radost, že si můžu něco dokoupit.
Mutziputzi ale pro mě není používání legračních slov důvodem k tomu, abych se někomu vysmívala. Neznalost češtiny ano. Můžu se zasmát pro mě nezvyklému výrazu, ale nebudu se smát tomu, kdo ho používá. Nebo bych se fakt měla ušklíbnout, když přede mnou někdo řekne "rifle"?
Kokoska ježišikriste no hlavně to brát takhle vážně![]()
Mutziputzi ale vůbec ne, žíly mi to nerve. Jen další kolo "tohle se neříká" je poněkud únavné.
Kokoska leč volně a svobodně opustitelné
Mutziputzi Ale to slůvko "vidlačky", cos vypustila z klávesnice , bylo trochu zu viel, připomnělo to, že bychom měly provětrat vidle..![]()
Mutziputzi jasně, univerzální odpověď - když se ti to nelíbí, nemusíš tu být. Jenže si to jaksi musím nejdřív přečíst, abych mohla zjistit, že "nelíbí" a jít pryč.
lysianthus mě barvy a módní výstřelky taky neoslovují..leta jedu jen v bílé a přírodním dřevě
Mutziputzi A kdo s tím vychováváním začal, soudružko?
Mutziputzi Nezloběj se, pěkne jich prosím, špatnej pokus o vtip, v panelákovým 3+1 mi vidle překážely, šly už pryč![]()
Kokoska já nemám ráda tohle handrkování, omlouvám se
Mutziputzi jo, v pohodě, jdu dělat něco užitečnějšího.
Isca už jsou klidný![]()
já jsem si náhodou vidle koupila nový, heč ![]()
Kokoska Mně nepřijde k smíchu když někdo neovládá perfektně češtinu. Možná je to spíš smutný. Ale k smíchu ne!
moonlight ani tohle, děkuji
viktorka_od splavu Džisku moc nepoužívám, pro mě je to prostě riflová bunda
samozrejme a nikdy jinak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.