Mutziputzi No jo, ale to se říká furt, ne? Já to teda říkám...jak jinak? Ale když má někdo džísku s džínsama jako komplítek, tak je super outfitek
to zní tak vekslácky, džínová bunda a basta
Mutziputzi No jo, ale to se říká furt, ne? Já to teda říkám...jak jinak? Ale když má někdo džísku s džínsama jako komplítek, tak je super outfitek
to zní tak vekslácky, džínová bunda a basta
Potrefenáhusa Džíska je hrozná, je to totiž džiska ![]()
(proto to pro mě navěky budou rifle, páč z džíííínůůůů mi slízají nehty:-)
a je fakt, že slovo džíny jsem v mládí znala leda z televize, v mém okolí ho opravdu používá jen mládež, která už prostě mluví takovou tou obecnou češtinou asi celorepublikově.
viktorka_od splavu Džisku moc nepoužívám, pro mě je to prostě riflová bunda ![]()
viktorka_od splavu no džínSy to je z bláta do louže samozřejmě!
Pinot Noir podle mě se ti lidi smějou, dělej s tim slovníkem něco, tady nejsi v Bruntále hele![]()
Mutziputzi opraveno. ale pro mě je to prašť jak bouchni
Rifle v Brně i mezi náma mileniálama, džíny si nechávám pro Parfumanii, páč je mi jasný, že napsat tady rifle, bude se to rozmazávat přesně tak jak teďka. :D
Karoleena
Přesně tak.
Džísku jsem ochotná tolerovat.
Ale na obranu místních vidlaček teda přiznávám, že jsem viděla už i jeany, a to je vrchol, zlatý rifle!![]()
Jsem si teď kvůli vám vzpomněla, že nemám nakoupený ty skleněný.......vozdoby
a courám v eshopu slezský tvorby.
lysianthus baňky?![]()
Jdu náhodou kolem a slyším..... ![]()
Mutziputzi ... baňky růst?![]()
Mutziputzi Já bych se teda smála spíš někomu, kdo říká " já bysem" a píše "vy by jste" než všem zde uvedeným názvům těch modrejch pracovních kalhot.
lysianthus ty čiré jsou pěkný. Já jedu na Vánoce ve dřevěných hvězdách - jinej tvar mi nesmí přes práh![]()
Pinot Noir podle mě se ti lidi smějou, dělej s tim slovníkem něco, tady nejsi v Bruntále hele
Ať, jsou mi úplně ukradení ![]()
viktorka_od splavu paktofonika No ale rifle se neříká, holky, už tak 30 let
Jo, když už Rifle, tak jedině z Tuzexu! Taky jsem na ně vystála nejednu frontu...
Proč se džínům říká džíny? A co vlastně znamená slovo rifle?
Kokoska proč, mně přijde vtipný jak se v průběhu let měnil název snad nejoblíbenějšího kusu oblečení mnoha generací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.