Jdu podpořit Pinot Noir s riflema, ale obávám se, že ze svou mluvou (mi, baňky) nejsem úplně ta pravá. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Jo a v pondělí mi příjde balík s knihama a bude tam mj. nový Galbraith ![]()

sukni
brrr v češtině patrně zatím nevyšel...? (jako skvělá zpráva i tak, fakt dobré detektivky!)
Gellnerova Teprve 18. září vyšel v Anglii, na český překlad bude nutné si počkat. To bych nevydržela.
uz jsem nesehnala rozumne listky na Louskacka do Narodniho, tak alespon na Malou morskou vilu, na leden. listky do baletu na cokoliv detskeho prakticky nejdou sehnat. jsem si rikala, ze pul roku predem je casu dost.
+ mala priprava na Vanoce pro starsi ditko

stes to je krasne. odkud?
stes krásný!
continuity Kik
250 Kč. Ještě sem dám zítra denni fotku. Asi 20 cm. Za málo peněz hodně muziky.
Šaty na lítačku

Jo a v pondělí mi příjde balík s knihama a bude tam mj. nový Galbraith
Dík za připomenutí! Hned jsem si stáhla do ipadu :) Akorát jsem už úplně zapomněla, o co šlo v minulém dílu, ale snad mi to naskočí...
brrr Mno, to není vyloženě dobrá zpráva! Přeju příjemné počtení, dík :)
vanilka H&M?ty sem koupila asi pred mesicem a do tech veder,perfektni,uz i ke kalhotum sem je mela.:-)
ony jsou tedy dost pruhledny,je to takovy hadyrek,ale me to nejak zvlast nevadi.:-)
Zarinya ano, HM. Jsou mi teda docela volnější, ale moc příjemný. Za pár korun, nemohla jsem jinak ![]()
vanilka taky uz sem je mela ve sleve a uprimne tedy za plnou cenu bych takovy hadyrek nekoupila ac jsou prijemne.:-)
Zarinya to ja taky ne ![]()
Šaty. Páčili sa mi ešte jedny čierne so stojačikom, ale povedala som si, že nabudúce. ![]()

paktofonika Ty jsou super, koukala jsem se na ně na stránkách :-).
999 Sú. Páči sa mi hlavne farba, ak by boli čierne tak beriem aj tie :) Budú super k čiernym silonkám a martenám ale skúšala som ich aj k rifliam a teniskám. Páčili sa mi ešte tieto, ale sú teplejšie a ja som chcela niečo na teraz. Ak ma počkajú tak si ich určite kúpim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.