paktofonika Na ty se tady někdo ptal, myslím, že agentka... Chtěla vědět, jestli jsou na její typ postavy.
Co ta plisovaná sukně, je ti v té 36 v pohodě?
paktofonika Na ty se tady někdo ptal, myslím, že agentka... Chtěla vědět, jestli jsou na její typ postavy.
Co ta plisovaná sukně, je ti v té 36 v pohodě?
paktofonika ty košilový jsou moc hezký.
999 Ty první jsem viděla naživo, barva je hezčí než na obrázku a moc příjemný materiál.
paktofonika jsem zvědavá na kombinace, doufám že uvidíme v příslušném vlákně!
paktofonika Ty košilový vypadají hodně dobře, ukládám a v říjnu je skočím vyzkoušet!
mitford sister sukně dobrý, zrovna jsem viděla nějakou leopardí v midi délce v kombinaci s tlustým svetrem na streetstyle fotkách z london fashion week a říkala si, že to vůbec není špatný...
999 Príde mi, že zrovna tieto neznesú žiadne krivky. Sú rovné a dosť úzke, ale obtiahnuté by nevyzerali dobre. Sukňa mi bola väčšia, nevyzeralo to dobre. :(
paktofonika Takže šla zpět?
999 Možno by sa dala zúžiť, ale nakoniec som sa rozhodla, že ju pošlem späť.
koupila jsem si šaty. na webu bych si jich v životě nevšimla https://www.reserved.com/cz/cz/tq146-67x/midi-dress
tepláčky 
a dvě sukně

musim říct, že zejména v C&A mají fakt hodně divný věci a úděsný číslování, většina 36 mi byla obří (sukně z Mohita mám čtyřicítky), zkoušela jsem i nějaké halenky a svetry ale nic mě neoslovilo
viktorka_od splavu tie šaty mám už nejaký čas doma a podľa mna sú super
Kúpila som si dnes svietnik,čo sa tu mihol

viktorka_od splavu ty saty vypadaji dobre, jake jsi vzala cislo?
jsou dost dlouhé, ta modelka je asi vysoká a má nějaké S, XS, mně jsou do půl lýtek. a fakt teda dobrý, až je budu mít na sobě, jestli teda přežijou pračku:P tak dám foto
S nákupy v COS můžete ještě počkat. Dle pani prodavačky budou velmi brzy slevy
KonečněTady aha, diky za info, ja mam ta vyhlidle ty saty, co si dnes paktofonika nekoupila. zitra tam zajdu a uvidim.
viktorka_od splavu diky, no spis potrebuji zimni boty jsem dnes zjistila, kdyz jsem uklizela letni veci. hlavne, ze minuly tyden byly slevy ![]()
ale saticky se hodi vzdy... jeste mam vyhlidnute jedny v COS.
continuity mně se ještě zalíbily jedny zavinovací plátěné šaty v Mohitu, které jsem hned viděla jak je vezmu s kalhotama a buhvíproč jsem získala dojem že jsou letní ve slevě (visely tam přesně jedny), tak jsem je zkusila s těma teplákama a vínovým trikem a když už jsem je skoro nesla ke kase tak jsem si všimla že stojí přes litr a ve slevě teda nejsou![]()
viktorka_od splavu Dnes som v Reserved bola nakuknúť skôr len tak zo zaujímavosti pretože už tam skoro vôbec nič nekupujem a všimla som si, že majú dosť vysoké ceny za tú ich biedu. Páčili sa mi tam jedna košeľové šaty z novej kolekcie a na cenovke 59. Najprv som myslela že 59 PLN a ono to bolo 59€. Ha! Som so radšej doložila a kúpila šaty v Cos. A takých cenových zaskočení tam bolo viac.
viktorka_od splavu ja bych vlastne nemela moc nakupovat, protoze chci zhubnout jeste cca 4kg. jenomze loni po vanocich jsem mela nejakou sporivou a na tom satniku je to znat. ![]()
ale v ramenou bych snad mela zustat +- stejne, takze volne/rovne strizene saty mi tolik nakupovat nevadi. blbe ovsem je, ze bych potrebovala nejake kalhoty, ale to budu muset nejak prezit s tim co mam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.