Ounz Už som odtiaľ tuším skúšala a boli na jedno použitie(40 den). Mňa skôr zaujíma spodné prádlo :)
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Hele, to vypadá, že ses přestěhovala fakt na lehko?![]()

Konečně jsem natrefila na nevyteplené a bez zipu. Značku sice neznám, ale nevypadají nekvalitně, tak snad to nebude průšvih.
paktofonika som zvedavá, čo im zostane v predajniach v Londýne.Prípadne aspoň poskúšam všetko,čo sa mi páči a budem vedieť konečne ako-tak,akú veľkosť do budúcna objednať.
Bola som sa pozrieť dnes v dvoch predajniach COS (Oxford Street a Canary Wharf) a teda výber hodne slabý, prebraté veľkosti a strašné davy v obchode...
Online nákup to istí. Aj keď košeľu, ktorú som si chcela kúpiť vypredali asi za pol hodinu.
paktofonika aha, chápu.
Došel mi svetr. Už někomu přišel? Líbí se mi, chtěla bych si ho nechat, ale docela pouští chlupy. ![]()
nellielovett neporadim, ja ho neobjednavala. Ale moher je potvora, vetsinou kouse a chlupati..
nellielovett Jak dlouho jsi na něj čekala? Já si objednala jeden kašmirový a zdá se mi to už dlouhá doba...
Pavlena ještě to vezmu domů a uvidím. Nekouše, navíc mám doma podobnej a ten nechlupatí a je skvělej. Budu doufat v blbý šaty, který ty chlupy na sebe chytaj a že svetr je v tom nevinně.
999 objednávala jsem 5.9., doručovali 14.9. H&M to celkem trvá.
Červené cos cocony od prďoly. A jsou to ty s rukávy a rozdílnou délkou. Jako moje olivky. Což jsem si na fotce ani nevšimla... jupíííí
![]()
Sweet Potato No mam len 3 podprsenky a zišla by sa mi nejaká winter friendly ![]()
nellielovett Jak dlouho jsi na něj čekala? Já si objednala jeden kašmirový a zdá se mi to už dlouhá doba...
Posledná objednávka z Hm išla 2 týždne od potvrdenia
co je winter frinedly? představuju si tohle, ale to v lindexu myslím nevedou ![]()

Jiná Realita Nosím prevažne bralette takže za winter friendly považujem klasickú t-shirt bra. ![]()
Jiná Realita S chlupem dovnitř![]()
nellielovett mám doma od včera tento tmavě šedý, přeprala jsem ho hned v ruce, při tom praní pouštěl chlupy dost, pri nošení se mi nezdá.
Catherinne ráno se ty radosti hezky zřetězily, protože jen co jsme se rozloučily, tak jsem za rohem objevila jerry (dodatečně se omlouvám za tu prodlevu) a já jsem odcházela s cestovními Hermessence flakónky
INCOM1 to jsem chtěla slyšet, děkuji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.