moora Ten mám taky, keramickej. Musím se po něm podívat. Paličova dcera, no ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Letenky do Ejlatu![]()
Mutziputzi To se mi hodne libi! Jako dalsi dovolenou jsem mela v planu sever Izraele a pak Eljat, no tak nekdy priste za par let:-D.
vanilka Ja jsem na to mela teorii, ze tim, ze maji vysokej prijem lezou do tech drazsich obchodu a v tech levnejsich to tudiz zbyde do vyprodeje. Ale nevim no, treba je to kravina. Ale ve Vidni v dobe vyprodeju v ,,mych,, levnych obchodech nikdy narvano nebylo.
Novou vůni a pár vzorečků od Masque Milano ![]()

Karja To neuteče...nebo teda uteče![]()

Kupila som si overal. Petite velkosti mi u nas chybaju takze penazenka dostava v zahranici na prdel
Mutziputzi No ty jsem tuhle málem koupila taky, ale byla to zrovna nějaká akce jen na listopad prosinec a to nebudu mít dovolenou.
Tak jsem to aspoň přeposlala kamarádce, která zakoupila a pak mi řekne, jestli je to tam hezký!
Karoleena No prave, ani ne dva tisice zpatecni
Mě hlavně štve, že v české Zaře, českem Mangu, českém HM je jiné (rozuměj horší) zboží, než například v západních státech Evropy. Tam je kvalita úplně někde jinde. Jako proč? Přitom při výprodejích tam pak mají ty jejich kvalitnější věci za třetinovou cenu, než my tady máme ty nekvalitní. Po delší době jsem měla možnost v pátek obejít pár obchodů v Praze, těšila se, že si něco koupím...a nic. Většina modelů hrůza, o materiálech nemluvě. Laciné, nekvalitní šmuky
.
protože ví, že to tady prodají. Nejsou to ale jen ty tři vyjmenované, abych byla spravedlivá. Občas mě v kosmetických vláknech doslova fascinuje výraz "drogérkový" - šampón, makeup, krém atd. který by si dotyčná nekoupila a následuje tip na něco "lepšího". Jenomže ten tip se v zahraničí prodává v běžných "drogérkách" ![]()
hele a proč teda ty zahraniční pubertaci tady na to stojej fronty a chodej rabovat česky haemko nebo zaru? ![]()
Candance Kéž by bylo daleko více lidí, kteří se zamýšlí jako Ty
Mě dostalo, když tu někdo psal, že objednal z eshopu, vrátil a pak se mu to rozleželo a objednal tu stejnou věc znovu
To jsem si okamžitě představila ty dálnice plné kamiónů jezdící sem a tam... :(
Kammila tak to treba bylo mysleno na ceske drogerky...
Potrefenáhusa A nejen puberťáci, vůbec v řetězcích v centru hodně nakupují cizinci, ať už je to HM, MS nebo COS.
Sweet Potato Dost často k nám do firmy jezdí kolegové z Finska a vzhledem k tomu, že sedíme hned vedle Nové Karolíny v Ostravě, tak jezdí obvykle s prázdným kufrem sem a plným domů. Nejvíc u nich frčí CCC, Mohito a New Yorker....
Ale ve Finsku je podle mě docela slabý výběr bot....
Já jsem teda o víkendu plenila eshop HM. Kromě zásoby dětských věcí jsem si objednala kabát a tričko:

LadyMary pěkný nákup, hlavně kabát.
LadyMary Moc hezkej kabát.
nellielovett 999 Díky, zatím ještě nepřišel, tak doufám, že to nebude hadr a sedne mi, protože přesně takový jsem chtěla.
LadyMary Byla by škoda, kdyby to byl hadr... Já si tam nedávno zkoušela takovej hezkej, šedej a vypadal překvapvě dobře :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.