Sukni, včera jsem ji nenašla a dnes mě napadlo podívat se i do nezlevněných. A byla tam, zlevněná (stejně jako ta asymetrická plisovaná obě barvy)
Co jste si dnes koupili/y?
carries tak to si ma nepotešila.No aspoň si skúsim nejaké tie ikonické kúsky,ktoré aj tak nie sú v zľave.Zistím,že mi nesedia a ušetrím miesto v kufri a peniaze na iné.
Došel mi svetr. Už někomu přišel? Líbí se mi, chtěla bych si ho nechat, ale docela pouští chlupy.
Dorazil předevčirem. Pouštel chlupy dost. Strčila jsem ho na den do mrazaku, vyprala a dost to pomohlo. A doufam že to vydrží, protože se mě moc líbí.
Kkat
Super, děkuji.
Koupila jsem v HM dvě trika ze silné bavlny bez elastanu, překvapivě slušná kvalita - lodičkový výstřih, tříčtvrteční rukáv, mají vínové, černé a pruhované. Myslím, že tu nedávno někdo sháněl. Obrázek bude asi obr, omlouvám se...

Miru Jo, je fakt dobrý, za tři kila dneska nevídaný. Ještě čekám, co to udělá po vyprání, jestli se nesrazí, nepřekroutí...
Camp_L a to se nosí bez podprsenky?
viktorka_od splavu Já teda s a myslím, že mi ani nic neleze, na modelce ten výstřih vypadá jakejsi větší...
Camp_L tak to bude asi ten případ, jak má modelka zašpendlenou větší velikost, aby to vypadalo líp:-)
viktorka_od splavu já mám z hm jiné "lodičky" a tam to vyšlo přesně akorát, aby se ramínko schovalo.
Camp_L viktorka_od splavu no presne toto len v ciernej (chcela som vinove ale bolo vypredane) som si objednala cez net a musim vratit, mozno o cislo mensie by bolo fajn ale aj tak mi to pride presne ten material, ktory sa neskutocne roztaha do sirky a sperie do dlzky, co ja zrovna fakt nepotrebujem
ale niieco take zhanam uz dlho, aby bolo dostatocne dlhe, 3/4 rukav a este ten lodickovy vystrih ach
nellielovett manžel hledal v mrazáku něco a myslel si, že mě přeskočilo když tam našel svetr ![]()
Mrakoplas V Lindexu nic? Mám od nich pár triček s lodičkovým výstřihem a 3/4 rukávem. Případně ještě Peek&Clopenburg, značka Montego. Tam je to ale jen čístá bavlna, takže tolik při nošení nedrží tvar.
nellielovett paktofonika Tak nepotěšily jste mě, ale snad dorazí...
viktorka_od splavu pod tricko s lodickovym vystrihom nosim podprsenku s ramienkami, ktore idu blizsie k pleciam. Blby popis, no, ale take posunute
. Aked mi vykukne ramienko nahodou, sa nezrutim, zaprane, ani obnosene nenosim ![]()
Janulik03 to já tak stejně:-) a pod zimní věci nosím tílko, tam mi už vůbec nevadí když vykoukne. akorát ta produktovka mě nějak neoslovila, právě že vypadá že tam nevejde žádný ramínko. prostě jeden z těch případů kdy vypadá reklamní foto (asi) mnohem blbějc než realita:-)
Brioso dakujem za tipy, je to tazke lebo som bmedzena na eshop, do vacsieho nakupaku autom 80 km, na co teraz vobec nemam cas, to je vzdy akcia ne cely den s neistym uspechom.
999 a ostatní, neviděly nebo nezkoušely jste některá tyto šaty, váhám obligátně mezi 36 a 38 velikostí, díky předem 
zlatahouba Ty jsem si bohužel nezkoušela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.