cos vyprodej
![]()
cos vyprodej
![]()
mám problém. líbí se mi letos asi min. 4 zimní kabáty
nepotřebuju žádný.
Jiná Realita tak si je kup. mně se taky nějaký líbily, i bundy - ale nekoupila jsem nic, protože zjevně se to buď nesmí vyprat nebo po vyprání rovnou vyhodit. v tom případě čtyři jsou do jara ještě málo:-)
viktorka_od splavu no jenže to hrozně leze do peněz. proč se mi nelíbí třeba 4 svetry, nebo sukně...ale 4 kabáty, každý kolem 2 tisíc
a vzala bych si ho na sebe tak třikrát za zimu.
Jiná Realita aha tak věc co si vezmu třikrát bych si krom nutnosti (na tematický ples nebo tak) nekoupila vůbec, ani sukni ani nic... 4 na zimu počítám že bych každý vzala tak 20-30x?
viktorka_od splavu jenže já už doma asi 4 mám, to jen ten problém ![]()
tamty se mi prostě jen fakt líbí.
Jiná Realita na tom přece nesejde co máš doma. jen, jestli je nebudeš nosit![]()
martek01 dokedy???
Nutne potrebujem, aby aspoň do desiateho...
Jiná Realita Já zimní kabát nutně potřebuju. Tak kde maj ty zázraky. Chtěla bych odlehčený flauš, nebo jak se tomu říká, vlněný. Jednořadý zapínání, do půl lýtek.
Uvítala bych nějaké tipy.
Tak Betty právěže nemají zázraky. mají hadérky, co by sis vzala 3x za zimu. a co ty ostatní dny, ha?!
viktorka_od splavu No já bych si ten kabát vzala tak 20x za zimu, ale chci krásnej. Nevylézám z baráku denně a mám 2 parky a bundy. No a nějaký kabáty taky, ale ty už nemůžu ani vidět.
Prostě potřebuju krásný kabát.
Tak Betty tak zas tak krásný vyhlédnutý nemám, ale namátkou:
Tak Betty kdyz krasny tak van Graaf nebo mozna PF. ale ve van Graafu ja si vyberu vzdy.
Kabát letos potřebuji akutně a jímá mne z toho děs, protože najít dobře padnoucí kabát na malou postavu ve vel. 36, ale by seděl přes prsa 65f je sci-fi. I bych si nechala ušít, ale nevím kde.
notna v dobách, keď som riešila takýto problém, tak mi to riešil Debenhams, oddelenie petit.
slniecko Děkuji za tip, vyzkouším.
martek01 no, maj tam tu plisovanlu sukni pro tebe ![]()
Tak ja jsem si konecne koupila (respektive rozhodla se nevratit) kolektivni COS plisovanou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.