Koupila jsem si na trhu ty ovčí vložky, hodlám je vyzkoušet hned zítra
(vložky do bot, kdyby měl někdo nějaký starosti
)
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha Jsou super :-).
barbucha Mne sa v nich potia nohy,ale pokiaľ cestujete na sever tak určite super.
Na sever můžu až po novým roce (dovolená vyčerpána do mrtě, ach jo), na ten jsem aktuálně nemyslela, spíš na takový ty pouliční taškařice který nás tady v Praze asi ještě čekaj
Ale vlastně jo, na severu bude zima dlouho, to stihnu! ![]()
barbucha Nohy v teple jsou základ
. Také jsem je na místní doporučení zakoupila a spokojenost.
paktofonika Na demonstrace musí být člověk připravený :-).
999 To je pravda :(
Ještě že tu parfumanii máme!
Kostým na vánoční večírek a teď už jenom doufám, že nikdo nepude za to samý! ![]()

Karoleena jen u nas ve firme vim tak o 5 lidech co tohle maj v planu...holt tema Movie night![]()
711990 My máme špiony a záporáky, tak trochu doufám, že ženský půjdou všechny za nějaký bond girls a Elle nechají mně. :D
Karoleena tak to snad dopadne lip!;)) kazdopadne krasnej prevlek a pekny tema! Mne letos cekaji vecirky dva, jedno zminena Movie night, na kterou se moc tesim, druhy bohuzel Great Gatsby, coz me velmi prudi!
711990 Great Gatsby, šiš, to se teda nějak dlouho drží na výsluní tohle téma! Movie night je mnohem větší sranda si myslím, už máš namyšleno za co půjdeš?![]()
Pavlena Já právě paradoxně jak nejsem jinak vůbec družnej teambuildingovej typ a akcím s pracovním kolektivem se spíš vyhýbám, tak jak slyším o večírku v kostýmech, tak se můžu přetrhnout. :D
Karoleena presne, necekala sem ze tohle tema jeste nekdo bude ozivovat
jinak kostym uz mam kompletni, bude to zarucene hipstersky kousek z dilny Wese Andersona ;)
Great Gatsby ešte stále ide.Akurát mi tento týždeň písala kamarátka,či nemám šaty so strapcami.
Karoleena Gargantulovský! Ještě to chce bloček a cigáro!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025