Luna Aha, to jsem nějak přehlídla, četla jsem 27. 12. Tak to je fakt blbé.
Co jste si dnes koupili/y?
Kdyby se někomu hodilo, na gap mají do 31. slevy na vybraný zboží..je toho tam docela dost.
brrr Ja jsem si uz dokonce zacala myslet, ze jsem to spatne odklikla a neobjednala, ale kdyz mi psali, ze po mesici vyhrabali mou objednavku, tak asi jo.
Nabizi mi dalsi slevu na nakup jako kompenzaci, no, nevim, jestli to vyuziju teda.![]()
Dnes jsem v M&S viděla černou asymetrickou plisovanou sukni. V pase byla do gumy. Vzpomněla jsem si, jaká je tady shanka po té od COS. Třeba by se někomu líbila ... A byla ve slevě.
Zacinam testovat a vsechno vypada dost suprove! Mate nekdo zkusenost?
kocoureksuggy omlouvam se za zpozdeni. Zde schvalne s modrejma dzinama at to nesplyva :)
0zero7 Ty jsou hezky! Jak dlouho trva, nez se rozchodi?
Ježíš, ty jsi zlatá! Děkuju!! Vypadají opravdu dobře!
0zero7 Ty vypadaji opravdu super, dokonce i mnohem lip nez na produktovce.
jajkaz Osobni ne, ale chvali si ji profi kosmeticky :)
jajkaz Ano já, už jsem se tady kdysy ptala (možná to bylo ještě na MP?). Aktuálně používám něco jiného, ale s Dermatologicou pracovala moje kosmetička, pár věcí jsem měla i na doma a spokojenost. Možná se k ní ještě někdy vrátím.
barbucha Jenze....vypadaji tak univerzalne.....
Karja no naprosto, mejdan i byznys!
jajkaz dermalogicu jsem před lety používala a spokojenost. má většinou produkty s vyšším procentem aktivních složek (takže většinou i s vyšší účinností). nevím jak teď, ale dřív se zaměřovali hlavně na různé problematické projevy pokožky.
barbucha Jenze....vypadaji tak univerzalne.....
To vypadaj. Jenže jsem se přepočítala a byly by sedmý
barbucha sedm...sedm...co je to proti nekonečnu???
já bych si je strašně moc chtěla koupit,ale bojím se,ze bych je nedokázala dobře zkombinovat...jasně,ze klasicky s parkou (kterou nemám) bych to dala...ale k sukni![]()
ale fakt bych je moc chtěla...chjooooo![]()
Maureen Ja uz jsem je mela s COS sukni a pozor i satama, s perovkou a cupr devce![]()
Takový boty se kombinujou samy
A pokud je strašně moc chceš, tak není co řešit ![]()
Já taky ani parku nemam, a třeba ty zavazovací vagabond křusky vezmu klidně i s vlněným kabátem. Proč ne? Se sukní neporadím, ty v zimě nenosím vůbec (a jindy málokdy), ale nevím proč by to nešlo.
barbucha Jezis sedmy, to nic neni, zas by byly jiste nejpeknejsi!Maureen Myslim, ze jdou temer ke vsemu, ja bych si je koupila. Mam podobne krusky a fakt je nosim ke vsem svrskum, od krivaku, po vsechny zimni kabaty, perove kabaty, k riflim, do prace jsem je nosila i k ,,tesilkam,, a k satum. Jen snad s pouzdrovou sukni jsem je nevytahla, ale mit nejakou trochu pod kolena, tak klidne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025