Maureen k sukni vypadaj podle mě ještě líp než ke kalhotům, černý punčocháče a tradá
Co jste si dnes koupili/y?
Mutziputzi tady vsechny nalaka, pritom uz zadny pricetny cisla nemaji.
Jinak uz je davno mam!
Mutziputzi barbucha Karja děkuji všem za názor,fakt moc...opravdu nejsem žádná konzerva,jen v souvislosti s těmito botkami si nejsem jistá...asi do nich půjdu a asi se opovážím dát i foto![]()
Potrefenáhusa no jasně...černý tlustý punčocháče si to žádá...díky a snad zkusím objednat...
Maureen a ani nemusej bejt uplně tlustý...dýlku sukní bych řídila věkem, ale tyhle boty vypadaj dobře fakt ke všemu, krátký, dlouhý...kup si je ![]()
Maureen Mimochodem, mne prijdou vylozene k sukni a satum vsech delek, teda nejenom, ale ja bych je nosila vic k suknim. Mam ty klasicky a ty uplne nefungujou, k tem musim mit hodne dlouhy sukne.
kocoureksuggy omlouvam se za zpozdeni. Zde schvalne s modrejma dzinama at to nesplyva :)
dost dobrý, no vidím že mám zas co nakupovat![]()
ale teďka jak jsem tu měla mládě tak přijela v těchhle, pro mě to neni ovšem pro tebe, případně Mutziputzi ? jsou překvapivě totálně pohodlný, měkoučký a vypadají výborně

Jak mě ty vyšší sněrovací boty vůbec neberou, tak tyhle jsou teda fakt pěkný!
Maureen Kde je hodláš objednávat? Já je prošvihla a všude jsou jen okrajová čísla.
whiskas Neboj, zase budou.
Pokud by ti nevadila ta cherry barva, tak ty na spartoo ve 38 maji. Ale za docela palku teda...
viktorka_od splavu ty mi přijdou hrozny...ale mám klasiku a ta je ![]()
Potrefenáhusa nejsou hrozný, sou boží![]()
kocoureksuggy no me to trvalo asi tyden a pul max. Pak cajk.
Karja kocoureksuggy barbucha neni Zac cha chaaaa!
Maureen Ja je nosim I k satum uplne v poho. Vypada to dobre. Nekde jsem davala foto. Zkusim najit.
Mutziputzi se kterooou?
viktorka_od splavu prisernost uplna :D
viktorka_od splavu imho u martenů je hrozné tenká ta hranice oh yess/oh děs..a tyhle, no..pokud je mláděti sladkých sedmnáct, tak se to asi snese, jinak za mě spíš ne.
viktorka_od splavu never ever :-)
nolita
cítím to stejně.
whiskas na allsole.com velikost UK6 ya nejakych 108 liber. i v cerne
. zkusenost s eshopem nemam,ale mam za to, ze nekdo zde zminoval pozitivni zkusenost
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025