Nekoupila, ale potřebuju a nenacházím...koženou ledvinku buď koňak nebo sv.hnědou nebo sv. modrou, popř. pudrovou - neprošitou, pokud možno obdélník, se stříbrným kovem, decentním zapínáním, rozměry aspon 10x20x5...a to nemluvím už o tom, že bych chtěla aby byla z měkký kožky ...
Co jste si dnes koupili/y?
andulka01 díky, ale na to, že jí budu nosit fakt jen sporadicky, se mi za to nechce zas tolik peněz, žila jsem v domnění, že toho bude všude plno
stes Vagabond Copenhagen? Měli i jiné barvy, mj. i hnědou a asi i nějakou světlou, ale nevím, jestli je ještě někde najdeš.
nellielovett Ta Atom bag je úžasná.
Emi Tu mám a je skvělá.
Emi je, líbí se mi i jiné kabelky. Jen ted nemám osobní zkušenost.
Sweet Potato Máš tu Vagabond? V jaké barvě?
Emi Samozřejmě vínovou (mon nom est rouge
)
Sweet Potato Ta by mne zajímala
A pořád uvažuju nad tou modrou, ale vím, že žádnou nepotřebuju.
nellielovett Atom je skvělá. Vagabond se mi nezdá tvarem, jakože kus hadru mi to připadá. Budu číhat na Atom.
Jinak všem díky.
Emi Já ji pořídila kvůli bolavému ramenu, v nejhorším období vadil i batůžek, i pidikabelka. Konečně jednou praktický módní výstřelek.
Akorát v zimě pod bundu to úplně ideální není.
razorblade to je skvelej nákup
zážitek
Ledvinky jsem ještě omrkla bily a k džínám s bílou kosili se mi libi mozna nejvic. A ta se da sehnat dobre.
MP Meri diky moc. Me uz dochází teply ponožky, a porad větší zima. Myslela jsem, ze mateřskou preklepu v tom co mam ale asi nestačí. Nevím teda jestli mi je "schválí" muž :)
razorblade a to bych si myslela, ze tam honej komparz hele, ze normalni...no nic, uzij si to![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025