Josefa jak sa tu radili tie vlnene vlozky do topanok, tak som tiez kupila a pomohli fakt dost.
Co jste si dnes koupili/y?
Josefa Ony jak mají hrubou podrazku, tak fakt nejde chlad od země, to je hrozne znát. A i v moji velikosti tam mám trochu místa na případnou zimní vlozku.
MP Meri a neklouzou?
Josefa Zatim sem neuklouzla :) maj traktorovou podrazku, myslím, ze fakt klouzat nebudou
MP Meri super, me prijde na obrazku takova neco mezi, ale z toho co mam ja je asi porad nejhrubsi. Asi do nich pujdu. (Muz rika, ze v nich budu vypadat jako studentka, ze to ale chape, a akorat k nim nemam nosit i keltské krize :D)
Mutziputzi
... budu tam na tebe myslet
(ale je pravda, ze si tady ted pripadam jako buran, kdyz se mi libi biatlon
)
razorblade mne tiez ![]()
dnes jsem si koupila hafo věcí a mám z toho špatný pocit. ne proto, že jsem je koupila, všechny fakt potřebuju. ale kolik stály. ve slevách. rukavice za 29 kč. čepice za 49. na šále bylo 129, říkám si to je dobrá cena. a u pokladny...49.
přijde mi to jako špatný, tolik by prostě nic stát nemělo. přijde mi to jako devalvace hodnoty věcí. a tam toho měli fakt úplně plný obří obchod. pak se věci fakt berou jako rychloobrátkové zboží, něco jako rohlíky. koupím, nosím klidně jednou, ani snad neperu, vyhodím. koupím nové, no proč ne, za 29 kč...
razorblade A mne se taky libi a na tribune to bude super. Pokud teda bude videt. A za burana jsou jine.
stes ale nepovidej![]()
Mutziputzi
... budu tam na tebe myslet
(ale je pravda, ze si tady ted pripadam jako buran, kdyz se mi libi biatlon
)
žádnej buran, dobrý náhodou...já jdu na koncert Emmy Smetana, si nevybereš
Jděte do háje s těma ledvinkama! Teď jsem po ní-já celoživotní odpůrce-začala toužit! Jestli si ji koupím, tak se muž potrhá smíchy. ![]()
Jiná Realita
absolutní souhlas!!!
Skoda toho zakazu, cuka mi ruka!

Mutziputzi Ježiš, to je geniální!
Ahoj, já jsem mutziputzi a jsem alkoholik?
barbucha Tim bych prave maskovala jak sem nad veci![]()
Mutziputzi Na Smetanu jo.. No kloboucek dolů
stes Znas repertoar jo
Mutziputzi na Smetane jsem byla a prekvapila. Byla dobra.
Lamicka Ja ji mam rada, toho jejiho Jordana tuplem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025