ty se mi teda moc líbí! ten kontrastní rantl úplně nejvíc
to jsou vagabondy?
Co jste si dnes koupili/y?
Pyžamo a tenisky ![]()

já si dnes objednala několik exotických absolutek, které by cenou v součtu vydaly aspoň na dva parfémy. což je asi trochu úlet,no... ale toho dobrodružství s nimi! ![]()
mne taky hned padl do oka :) ne jsou to wojas - kasna bytelna kuze - jsem fakt nadsena, navic za ty penize - se blackfriday slevou malinko pres 2 tisice.
určitě Vám udělaj potisk na míru, že jí trošku podseknout nohy...:D
Ounz Dělaj i černý...:) nechci je nějak protežovat, ale s tím batohem jsem spokojenější než s Kankenem, kterej je úplně zprasenej a zničenej. Dokonce jsem se do něj vloni sbalila na týden do Chorvatska, když jsem nechtěla odbavovat kufr. Ještě si chci nechat udělat menší černej...:)
jé, díky za info! wojas krámek mám kousek od domu, tak to tam určitě zavítám. mám od nich aspoň troje boty a kvalita byla vždy perfektní! a cena po slevě je velmi přátelská ![]()
Já si chci taky něco koupit, když je ten černy pátek! Zatím mám akorát psí granule a rukavice bez prstů (modří už vědí
)
Poraďte, kde je to zajímavé!
já kanken miluju, ale po 5 letech je fakt strašnej a já ho ještě vylepšila, že jsem ho vyprala v pračce...
Ja sukni v Esprit, nad kterou jsem vahala na prodejne, pak ji uz nemeli... a hura! byla na eshopu. Na zoot maji akci na cerne veci, ale me nikdy nebavi se tim vsim probirat.
do Espritu jsem stratila clenskou karticku, takze jsem ozelela salu... a koupila si pasek, ktery se mi hrozne libil pred pul rokem a ted byl ve sleve.
zajimave je to v Palladiu, ale asi tam bude vecer uz hodne lidi, nektere slevy jenom dnes, neco cely tyden.
ale muzi jsem zakazala s detma do nakupaku, musi tam byt armagedon.
É... No ale na ty jsem čekala strašně dlouho, než přišly, to nepla...a jednu budu určitě vracet, ten kabelkobatůžek, vůbec nesedí na zádech a je takový "přeslazený.

hm, je takova čudná.
nejlepsi male batuzky na svete delal Dooney & Bourke, brala bych ho i v jine barve, ale uz je nedelaji.
To jsou nejlepsi nakupy :). Jestli v Esprit nakupujete vic, tak se registrujte pres web, oni tu kartu pak ani nepotrebuji, jen jmeno. Posilaji docela dobre vouchery. Ja tam tedy nakupuji dost, jsem lina obihat obchody, tak chodim tam a jeste asi do 2-3 dalsich.
No, v obchodě bych o ní ani neuvažovala, to je riziko eshopů...
Já nedám dopustit na batůžky od firmy Hejn (nebo Hajn) a na jaře jsem koupila úžasný v Eccu, ten je ale světloulinký, tak jsem ho na zimu odložila.
Nove slapky (asi na leto?) - jsme v akvaparku a vzala jsem si dve leve
- to je tak, kdyz ma nekdo dva stejne pary a bali v rychlosti.
Palladium dneska okolo čtvrté totální masakr,mela jsem vyloženě cestu okolo (šla jsem vrátit psi oblecek),tak samozřejmě tohle v žádný slevě nebylo...

Moc pěkný boty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články