ta je boží
dívala jsem se na net a třeba tady, tady, tady, ale nevím, jestli ji tam mají
black friday zatím teda:
jedny šaty, na který se těším - typ mi bude určitě, snad nebude materiál moc tenký. bylo by fajn, kdyby aspoň ten sukňový díl byl dvojitý
AHA TAK ASOS UŽ NEUMOŽŇUJE ZKOPÍROVAT ODKAZ NA FOTKU (NEBO JI I ULOŽIT), RESPEKTIVE JÁ TO NEUMÍM - už je to nějaký prvek ve flashi nebo v čemsi, ne normální fotky na stránce
tak tady je odkaz: http://www.asos.com/gestuz/gestuz-ruched-bodycon-dress-with-wrap-front/prd/6839664
...a bombarďáčky (bez té podprdy teda, sice bych chtěla, ale tam bych je nenarvala)
...a tohle mi asi ujela ruka - chtěla jsem šaty, černé, strohé, s nějakým zajímavým detailem, tak snad materiál nebude úplně tenký hadr. já to budu mít všechno níže posazené a delší (jsem malá), tak pokud bude vyhovovat látka, našpendlím, jak by to vypadalo zkrácené - že by tam z těch skladů a cípů zůstalo jen minimum, zbytek by se odstřihl
...no a tohle je už úplný úlet - kdyby mi to čirou náhodou bylo, tak budu teprvá řešit, kam bych si to vzala :)
odkaz je funkční, když se vkládá přes takovou tu ikonku řetězu úplně vlevo
díky, na to jsem se už vybodla, i když teda možná příspěvek upravím. já jsem myslela hlavně to, že už nejdou z webu asosu zkopírovat/uložit fotky, aby se vůbec daly kamkoliv vložit. už nefunguje klasika pravým tlačítkem, vybrat uložit/zkopírovat adresu...
já to někdy, když mi to fakt stojí za to, dávám přes pinterest (nejdřív tam a z pinterstu už adresa zkupírovat jde), ale je s tím dost práce
Já dnes kromě dárků, ještě boty..pro sebe, asi se nebudou moc líbit, ale mně jo ![]()

No, Vagabond
já je mám nejradši, a to sem se šla jen tak kouknout...
Jo a pro milovníky Starwars a pod mají v M&S dárky s těmahle motivama, takový figurky s pěnou do koupele a hrneček a tak. No a pak tam mají úplně boží pískací slepici pro psy..
Ty první šaty z asos jsou krásné!
Já změnila po dlouhý době hydratační krém a koupila jsem si ten make up od EL. A taky jsem objednala první dárek, peněženku s monogramem od Romana Tlustého.

Pěnu Darth V. jsem koupila. Pořád ztrácí hlavu i plášť, ale jinak je boží.
Chudáček
take se mi libi.:-)
Děkuji ![]()
Jo a na tip od Potrefenáhusa sem si kouplika Caro, páč taky piju docela dost kafe, tak abych to proložila, a děsně mi to chutná ( s mlíkem teda, na sojovýho zajíce asi nemám drůbky
)
Hm a to už právě nemají.
Mně se prosím pěkně líbí. Já dnes šla kolem Bati a vidím 20% sleva, tak jsem hned zamířila ke svým oblíbeným Vagabond a smůla, ta perka už neměli v mojí velikosti. Zbývá tedy e-obuv, pokud je tedy také nevyprodali.
tu zelenou uz nemaji?skoda.
bezva, mně Caro chutná asi nejvíc tady z těch "kafí", i jak se nahoře udělá taková jakoby pěna. Zajdu kouknout na tu slepici (to máme rádi :-D ) i na Darthvadery, díky za tip :-D
(Jinak krásný psí hračky mají v obchodě Hunter (i na netu), takový krásný různobarevný medvídky, ale spíš bych to dala nějakýmu dítěti do kočárku než čoklovi za čtyři stovky na sežrání a vykuchání.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.