já jsem se zamilovala do jedněch vagabondů včera v Palladiu, určitě je tady někdo taky má, ale další boty nepotřebuju, nepotřebuju, nepotřebuju
Co jste si dnes koupili/y?
Na Vagabond eshopu maj nějaký slevy, ale blíže sem to nezkoumala. Já byla v klasickým Vagabond obchodě..
No, já je taky nepotřebovala úplně nutně (jenom trochu, maličko) a původně sem šla zkoušet takový ty s tím 'dřevěným' podpadkem, mněs e líbí, ale ty mě táhly přes nárt, paní prodavačka navrhla tyhle a já je vyzkoušela jen tak, aby se neřeklo no a už to bylo ![]()
na tom Caru se mi taky líbí, že dělá tu pěnu a má příjemnou chuť..
edit:ta slepice bezva píská, zkoušela sem to tam
ale nevím, jestli to ocení i majitel dotyčného psa (Vy) ![]()
Ba jo, potřebujete :-D.
V e-shopu Vagabond je sice - 15%, ale jen na vybrané boty, na ty "moje" ne.
Já se také stále přesvědčuji, že je NEpotřebuju a až mi je vyprodají, budu naštvaná.
Aha, no ono to tak bejvá..já teda, když něco chci hodně, tak na slevu nečekám a beru to. Když je to taková ta věc, že jo, koupím, ale až výhledově, jindy, tak je ta sleva příjemná..
No ja hlavne po včerejším ocuchani zjistila,ze zcela nutně potrebuju Love,Chloe a další 3 tacy k tomu uz teda utratit nemůžu,tak si asi nechám zajít chuť...
Já nečekala plánovitě na slevu. Ty Avy už jsem chtěla dříve, v kamenné prodejně neměli moji velikost, nebo ten model neměli vůbec a pak jsem je viděla na e-obuv a teď u Bati - kde opět neměli moje číslo. Ale je fakt, že jsem se přesvědčovala, že další boty nepotřebuju.
Rozumím ...
To vypadá, že Vám ty boty nejsou souzený..
si je musíte opravdu vybojovat teda..
A nebo je to znamení, že na ně mám zapomenout a nebýt "rozmařilá". :-D
Že by?
Tak se pridavam s botama.

Hmmm, ty sou! Ztrácím přehled, ale Vy asi nežijete v ČR, že? Minimálně jinde nakupujete :-).
maji krasny tvar.
Že? No, já jsem v klidu, stejně bych je zakryla kalhotama.
A mimochodem, krásná podlaha.
Moc diky. Ziju ted v Praze. Nakupuji hodne v zahranici, ale zrovna tyhle jsem kupovala tady - v Parizske, tak ani nechtejte vedet... Rikala jsem si, ze bych mela pockat do slev, ale nechtela jsem to risknout.
A zkousela jste kalhoty ke kotnikum?ja si koupila ve Stradivarius troje a moc rada je nosim.Je to zvlastni,ale ohrnute mne dost zkrati,ale kdyz konci u kotniku tak pohoda.Nekdy si i kupuju obyc.dziny treba v lidlu nebo aldi a zkracuju je podle bot.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články