No úplně skvělý, jak sem bez něj mohla žít? Nejvíc top je physallis..jak říkám, schovala sem to jináč bych zřejmě schlamstla celou krabku..
Co jste si dnes koupili/y?
Mně verbena taky voní, chodím si pro sprcháč do l'occitaine, a vod teď už bydlím jen v intercontinentalu :)
Já si to snad přivolala
. Přijdu domu a tam leží vlhčené ubrousky s vůní verbeny...
Já si tam na tajňáka pašuju Radox...![]()
Mixit jste mi ani neměly připomínat!!! Na mochyni taky ujíždím, když si objednám ovoce sušený mrazem-ať je to co je to-sním to na posezení, fakt! :-/
Ee Radox zas nemusím já :)
No vona je to sice krabička, ale jen 100g, tak chutě do toho :)
já to objednám na vánoce, přidám pod strom..
A ten angrešt je super taky..
A tak to má být
.
Přesně tak :) i když jeden radox kdysi sem mívala ráda, voněl jako les, ale už ho asi nemaj
Mně voní jeden s pomerančem a tymiánem...
Tak ten ani neznám..tak já čuchnu
dneska u nás ve výprodeji kozačky Calvin Klein, kožený, krásný. v šedé barvě. myslím, že za 990,- to byl dobrej kauf

Že Vás tu vidím, onehdá ste se ptala na tu Longchamp nákupní tašku, už ji máte?
nemám. ale pořád o ní uvažuju. jenže co jsem zjišťovala, tak v praze je maj za strašný peníze. do čr posílá jen Harrod´s a Selfridges. jenže tam je poštovný 15 resp. 10 liber.
máte pro mně tipa, kde ji koupit za normální peníze?
sakryš, aj ja chcem! :D
No, já nevím, za kolik jí maj tam, kde ste koukala, já koukla v Beltissimo a mají ji okolo 2 tisíc, ptala sem se na střední, myslim 2,2 no..já kdysi koupila v Itálii, myslím, že vyšla levneji o něco, ale už je to dýl a mám tu velkou..
jj, s Beltissimem jsem si psala. ono to z tý anglie vyjde skoro stějně, jak v praze, akorát já se do prahy do vánoc nedostanu. a u nás eshop není
Aha, tak to je blbý..
Harrods chce za doruceni dokonce 20 liber.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články