Co jste si dnes koupili/y?
Bledule sluší ![]()
Bledule Pěkné ![]()
Bledule moc hezký účes!
Bledule Perfektní, moc ti to sluší
.
Děkuji všem, na tu blondýnu si budu muset zvyknout. ![]()
Bledule Na zlomeček sekundy jsem tě považovala za Janulíka v původní délce vlasů
. Od autobusáka pěknej posun ![]()
Bledule Na zlomeček sekundy jsem tě považovala za Janulíka v původní délce vlasů
. Od autobusáka pěknej posun
Jezis, autobusak je fakt nesmrtelnej. :D Chudak Bledule :D
Bledule Krasne ![]()
999 no tak jsem videla, sla jsem kolem zary. I v xs jsou mi velky! Mam smisene pocity: skoda, ALE - xs je mi velky! V zare!! To uz asi nikdy nezaziju...
@0zero7: nic pro nas, jen jestli chces mit zazitek, ze xs v zare ti bude velky
razorblade Autobusak smrtelnej je, protoze ja si ho uz vubec nepamatuju a to je co rict! Takze je navzdy pohrbenej!
Bledule Je to fakt povedene, nakonec do sedych nejdes a budes.blond? Jsem pro!
Karja Můj muž proti šedé silně protestoval. ![]()
Bledule Ale blond je super, nebudou tak videt odrosty a moc ti slusi. Jsem jednoznacne pro!
Bledule Ty mladnes!
Bledule ja zatim s odrustanim na sedou drzim, manzelovi to nevadi, ale zbytek rodiny je uplne posedly, dokonce jsem dostala barvu na vlasy od tchyne na vanoce!
Bledule ja zatim s odrustanim na sedou drzim, manzelovi to nevadi, ale zbytek rodiny je uplne posedly, dokonce jsem dostala barvu na vlasy od tchyne na vanoce!
Wtf ten dárek od tchyně ![]()
![]()
Bledule nene
šedou ne,světlá ti sluší a obličej působí jemněji...nepamatuji si tě z dřívějška,ale teď ti to opravdu sekne![]()
Samantha uprava je v pohode, je pravda, ze kratke su trochu narocnejsie na upravu, ale asi l minutu dlhsie, takze dobreeee. Zatial kazdy mi pochvalil
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025